Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetnek terhes? Viszont a...

Lehetnek terhes? Viszont a teszt negativ?

Figyelt kérdés

A baratommal lassan 2hete voltunk egyutt.

Imivszerrel vedekeztunk,de elotte hozzamdorgolozott gumi nelkul es be is tette nehamy centire.

28An kellett volna megjonnie.

Ma 6-a van es semmi.

Teszteltem tegnap: negativ.

A hasam mar 1hete gorcsolget...de hamar elmulik... A mellem faj.

Es ami a legjobban zavar: folyton ennek.

Mindig ehes vagyok akarmilyen laktatot eszek.

Es folyton pisilnem kell.

A baratomnak allitasa szerint nem lehet gyereke,mivel kivizsgalason volt par eve es steril.

Akkor megis mi van velem?

2017. ápr. 6. 15:14
 1/6 A kérdező kommentje:

Ezert is voltunk ovszerhuzas elott batrabbak... Mondvan elovaladekos sperma ide vagy oda... Ha O steril nagy baj nem lehet.

Bizton allitja hogy nem nemzokepes.

Akkor nekem miert kesik mar 1,5hete?

Plusz miert neg. A teszt?

Ki erti ezt?

2017. ápr. 6. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért mert ideges vagy. Ha viszont jövő hétig sem jön meg, akkor viszont menj orvoshoz. Egyenként a sterilizálásnál is van rá példa, hogy még is teherbe esik a nő. A nemzőképtelenséget meg csak akkor hidd el, ha papírt is látsz róla
2017. ápr. 6. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is kérném a papírt, és az is kevés lenne. :-)

Semmit nem tudunk a ciklusaidról. Simán lehetett most késő ovud és ennyi.

2017. ápr. 6. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendszeresek a ciklusaim.

Max. 2napot kesik

2017. ápr. 6. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

:))) jót nevettem a barátodon... már most próbálja magát kihúzni...

Figyu, először is nyugodj meg, lehet hogy a stressz hátráltatja a mensit.

A másik ha a barátod azt mondja, hogy ő elton john, elhiszed ???

Ne légy butus !!!

Elmesélek egy sztorit.

Az Exbarátom akivel annak idején 17 éves koromtól együtt voltam egészen 20 éves koromig...(egyidősek vagyunk) állandóan hangoztatta hogy ő steril... stb.

Na azóta már külön mentünk 30 évesek vagyunk...

azóta ő már apa :))) úgyhogy csak ennyire volt steril....

El ne hidd egy szóra egy pasinak se hogy steril , és akkor erre hivatkozva, hol húz gumit hol nem !

Ne légy naiv.

Terhes te maradsz nem a pasi !!!!

2017. ápr. 6. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze,ha o steril,akkor en meg a Szuz Maria vagyok. Es te most ezt el hiszed? Gondolom nem,ha van egy fikarcnyi eszed is talan.

Nagyon atlatszo a szoveg. Szerintem hazudott. Ket het utan van a beagyazodas,tehat a napokban kell ,illetve kene hogy tortenjen vele,de lehet hogy az is tortenik.es bizony ha 1,5hete kesik,es eddig rendszeres.es pontos volt,(persze vannak kivetelek,nem vagyunk gepek nekem is hol elobb,hol kesobb jon egy ket neha harom nappal is.de azert nem 1,5hettel) ez nem normalis. Ugy hogy lehetsz terhes siman,es szerintem az is vagy,csak koran teszteltel. Tesztelj par nap mulva ujra,ha meg mindig negativ lesz,menj az orvoshoz.

2017. ápr. 6. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!