Lányok, ha clostyt fogok szedni, feltétlen szukséges hozzá a tuszorepeszto szuri is?
Szia!
Nekem nem kellett mellé tüszőrepesztő szuri, a Closti pont a tüszőrepedést segíti elő,nekem bevált.Szerintem nem feltétlen kell hozzá.
Én sem kaptam szurit.
Nekem a progeszteron szintem pont a határon volt, azért kaptam a clostit. Az első hónapban nem estem teherbe, a köv. hónapban elfelejtettem elkezdeni időben szedni (3-7. napon kellett volna, nekem a hetediken jutott eszembe). A harmadik ciklusban szedtem, és össze is jött a baba! (pedig biztosak voltunk benne, hogy az ovuláció időpontjában nem szexeltünk :))
3 hónapos most a kislányom.
Drukkolok!
ELSŐ vagyok és a másodiknak válasz:
Nem jött még sajnos össze a babó,de nagyon bízunk benne hogy sikerülni fog..hétvégére nem várom,remélem nem is jön meg, ha ne adj isten megjönne,akkor kezdem a 3. clostis hónapom.Nálatok mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!