Negatív teszt, terhesség? Járt így valaki? Bővebben lent.
Sziasztok!
Már több mint 2 hete késik a menzeszem, 03.31-én kellett volna megjönnie. Néhány napja napközben csináltam egy tesztet ami negatív lett, igazából el is könyveltem magamban, hogy ez biztos nem baba hisz azt ennyi idő után már egyből kimutatná a teszt, nem csak reggel. Az elmúlt egy hétben többször hánytam, még ma is... és elég durva szédülés van rajtam. Sokszor meg kell állnom és leülni vagy jobb esetben lefeküdni mert azt érzem, hogy mindjárt elájulok. A párommal rendszeresen együtt voltunk, óvszerrel védekeztünk de az elején mindig anélkül kezdtük el. Tisztában vagyok azzal, hogy az előváladékban is lehetnek spermiumok de mégsem látom túl sok esélyét a dolognak. Amikor meg kellett volna jönnie akkor éreztem a mindjárt megjön érzést, azóta semmi. Annyi változott csak, hogy bőségesebb folyásom van. Létezik, hogy mégis terhes lennék? Igazából a negatív teszttel én kizártam ennek az esélyét, de valahogy bennem van a gondolat, hogy mi van ha mégis?
Járt már valaki úgy, hogy nem mutatta ki a teszt a terhességet?
Bocsánat, hogy túl hosszúra sikeredett és előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!

Köszönöm szépen! Igazából ha baba volna a dologban természetesen megtartanám, de jobban örülnék neki ha kicsit tervezettebben érkezne... Még nem lenne itt az ideje :)
Neked pedig még egyszer grat a lányodhoz. Kistesó nincs tervben?:)

Orvos semmit nem fog csinalni
Verzes nem svajci ora neha kesik neha kimarad ez nem betegseg
Szedj folsavat es d vitamint keszulj fel a terhessegre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!