Feltoltod a kepet a tesztedrol aki tesztelt, milyen volt a 12 dpon -14 dpon a tesztje?
Figyelt kérdés
koszi2017. ápr. 11. 10:26
1/13 anonim válasza:
Megkerdezhetem, miert? Marmint ekkor valakinek nega, valakinek halvany, valakinek eros. Miben segit az neked, ha latsz 4-5 kulonbozo erossegu pozitiv tesztet? Olyanok neten is vannak (google). Tenyleg kivancsi vagyok a kerdes miertjere/ertelmere.
2/13 A kérdező kommentje:
azert mert szeretnem latni !
2017. ápr. 11. 10:30
4/13 A kérdező kommentje:
kivancsi vagyom , hogy kinek volt pozi es milyen eross volt , erted? :D
2017. ápr. 11. 10:33
5/13 anonim válasza:
En ezt ertem de irtam hogy negativtol baromi erosig minden lehet tehat ennyi erovel nezegess pozi netes teszteket :) Nekem full eros volt, de hogy ez hol segit egy tegerbeesni vagyonak hogy az en pisis tesztcsikomat nezi, nem tudom.......
6/13 A kérdező kommentje:
szeretnek en is tesztelni , de nem merek nagyon . azert kerdem , erted most ????
2017. ápr. 11. 10:38
7/13 anonim válasza:
És ha látsz pozitív teszteket, a tied meg negatív, akkor mi lesz? És ha a tied csak azért negatív, mert korai? AKkor előrébb vagy? Nem.
Várd meg hogy késsen, és akkor tesztelj!
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem mèrvado hogy kinek milyen erröségü volt a tesztje hiszen nem vagyunk egyformàk.Légy bàtor ès tesztelj de ne hasonlidgasd inkàbb senkiéhez mert nem biztos hogy pl a 14 dpo n nekedis ugyanojan erős lessz mint másé.Sok sikert.
9/13 anonim válasza:
Képet nem tudok csatolni de nekem a 11 dpo halvány pozitív lett Ma vagyok a 14 és erősebb de még most sem olyan mint a kontroll csík
10/13 anonim válasza:
Tesztelj keses utan egy hettel, es megoldodik. Minden honapban ezt csinalod.
Az eros egy s!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!