Ki nem várja jövő hétre?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Első vagy többedik baba lenne? Mennyi idősek vagytok?
Nekünk első baba lenne és még csak első próbálkozós hónapunk. 😊
2017. ápr. 15. 15:26
11/21 anonim válasza:
Sziasztok !
8-ás vagyok ! Ma is pozi lett a tesztem bar halvanyka de azonnal latni lehetett !
Mi egyébként 5 éve várunk a babára ! Első baba lenne elvileg ! Es nagyon örülnénk neki ha tenyleg baba ! Egyenlőre csak en tudom , kedden tesztelek ujra , ha erősödik akkor elmondom a páromnak ! Nem akarom ot hiú ábrándokba ringatni !
Szurkolok mindenkinek !
12/21 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es de jó, nagyon nagy gratula nektek! 😊 Jó egészséget és boldog babavárást kívánok! 😊
2017. ápr. 16. 13:35
13/21 anonim válasza:
3.baba lenne, ez az első próbálkozós hónapunk. 34 éves vagyok, párom 41. Van egy 4 éves lányunk és egy 2 éves fiunk.
14/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a lányom pont egy év alatt jött össze, a fiam elsőre. Úgyhogy minden lehetséges. :-)
Drukkolok mindenkinek, főleg az első babásoknak! Új időszámítás kezdődik. :-)
15/21 anonim válasza:
Kérdező, ti hány évesek vagytok?
16/21 A kérdező kommentje:
Én 28, párom 29. 🙂
2017. ápr. 16. 17:07
17/21 A kérdező kommentje:
Én is drukkolok mindenkinek, hogy hamar beköszöntsön a baba... :)))
2017. ápr. 16. 17:08
20/21 anonim válasza:
Én tegnapelottre nem vártam és nem.is jött,de a teszt negativ egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!