Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv teszt elott mibol...

Pozitiv teszt elott mibol tudtatok hogy terhesek vagytok? Volt valami tuneted vagy semmi?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 13. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ereztem a beagyazodast es volt egy pici barnazas is akkor. A nem vart menszi napjatol mellbimbo erzekenyseg, szagerzekenyseg.
2017. ápr. 13. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem jött meg, az elég gyanús volt.
2017. ápr. 13. 21:23
 13/15 anonim válasza:

A kedvenc parfümöm a Mademoiselle a Chaneltől, de volt olyan reggel, hogy elhánytam tőle magam (szó szerint).

Az már furcsa volt, meg hogy eszméletlenül kívántam az édességet, volt olyan nap az elején, hogy csak azokat ettem.

2017. ápr. 14. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:
A nemvart elotti napon 2szer a semmitol hirtelen levert a viz. Amugy fajt a mellem, de az nekem mensi elott is szokott, nem ereztem extranak.
2017. ápr. 14. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Hogy nem jött meg...

Minden ugyan olyan volt, mint mensinél...

Terhestünetek olyan 6-7hetes tethesen jöttek.

2017. ápr. 15. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!