Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petesejt donor voltam. Anonim...

Petesejt donor voltam. Anonim volt az egész procedúra, de mindig eszembe jut. Hogyan tudom ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, van egy két és fél éves kislányom.

Szoktam önkénteskedni, szeretek segíteni másokon.

Mivel én már nem akartam több gyereket ezért bevállaltam, hogy petesejt donor leszek és így tudok segíteni olyanoknak, akiknek ez másképp nem sikerülhet.

Decemberben vették le a sejteket, annyit tudok, hogy még aznap megtermékenyítették őket és pár nap múlva beültették a fogadónak.

Soha nem fogom megtudni, hogy ez a gyerek/gyerekek megszületnek e vagy hol fognak élni a világban, mivel a fogadó család nem akart megismerni.

Nehéz, mert az én gyerekem, de mégsem az. Ha arra gondolok, hogy olyan lesz, mint a lányom, megszakad a szívem, de ha arra, hogy más az apja és más hordja ki boldog vagyok.

Nincs nap, hogy ne jutna eszembe. Hogy tehetném túl magam ezen?

2017. ápr. 12. 12:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Azt én sem hiszem, hogy ezt a sokba kerülő több külföldi tartózkodást, az utazásokat meg a kellemetlen vizsgálatokat, beavatkozást csak úgy ingyen tetted volna meg.
2020. máj. 10. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!