Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma egész nap szédülök lehet...

Ma egész nap szédülök lehet baba miatt?

Figyelt kérdés
8 nap van mensimig. ma egész nap szédülések jönnek rám.elvileg 15.nap volt pém. ma reggel egy kicsit véreztem nem tudom mitől de lehet hogy a tegnapi szerelmeskedés miatt? szerintetek?lehet így még baba a dologban?
2008. okt. 13. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Még lehet belőle baba.
2008. okt. 13. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:

lehetséges a baba miatt!:) A beágyazódás most kezdődik, ill már folyamatban van, ezért lehetséges, hogy amiatt volt a vérzés. és lehetett szerelmeskedés miatt is.. Azonban ezekben a napokban vigyázni kell, és inkább finomabban szerelmeskedni, nehogy a beágyazódás alatt álló embryo, lerázódjék...Nem tudom, hogy ez tényleg lehetséges-e. merthogy amikor a mi babánk beágyazódott, hááát eléggé dorbézoltunk:s

De persze ott lehet még a baba, hiszen szerintem ennyivel a mensid előtt még csak folyamatban van, így még pár napot várni kell, hogy megtudd! Kitartás addig is! És nyugi!! Dory

2008. okt. 13. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem is inkáb babab mint a szerelmeskedés vagy a menzi. ird már meg hogy milett ide oké?
2008. okt. 13. 21:09
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi nektek a válaszokat nagyon aranyosak vagytok!remélem baba.majd kedden írok ide hogy mi lett!
2008. okt. 14. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!