A beágyazódást mindig kíséri vérzés, vagy megtörténhet vérzés és egyéb tünetek nélkül?
Figyelt kérdés
2008. okt. 13. 15:45
1/4 anonim válasza:
A beágyazódás általában minden külső jel nélkül zajlik le, vérzés ritkán kíséri.
2/4 anonim válasza:
Nálam semmi jele nem volt, a 2. babámat várom. :)
3/4 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy minden 3. nőnél van egy kis vérzés beágyazódáskor! Írd be a keresőbe, hogy beágyazódási vérzés, nagyon sok érdekeset találsz majd!
4/4 anonim válasza:
minden tünet nélkül történik általában. Nagyon keveseknél van tünet, nekem sem nagyon volt. illetve nekem hőesés volt, de csak utólag visszaszámolva tudtam már, hogy az azért lehetett! Dory
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!