A pecsételő vérzés beágyazódási időben, hány százalékban jelent tényleg beágyazódást?
Mennyi rá az esély,hogy ez egy jó jel arra,hogy beágyazódásról lehessen beszélni?Persze más tünetek is vannak...
A beágyazódás után hány napra lehet tesztelni?
Mi három ciklusban próbálkoztunk a babával.
Mindháromban volt a beágyazódás idejében vérzés, de csak a harmadikban lett baba.
Úgyhogy én már nem hiszek abban, hogy a beágyazódás idejében a vérzés tényleg beágyazódást is jelent. A baba csak akkor biztos, ha kimarad a vérzés és pozitív a teszt.
Köszi.
Nekem ovu után a 6-ik napon volt ilyen.Úgy nézett ki mint egy picike barnás-véres pötty ami kb:1cm volt.Azóta semmi.
Holnap lesz a 29-ik c.napom,de a múlt hónapban 26 volt.A hőm 37.Hasam és mellem is érzem.
Akkor ne is reménykedjek ugye?Akkor nekem is meg fog jönni ezek szerint...:((((
2.csikkal(ez lemaradt)
:)))
sok sikert
Kedves Utolsó:GRATULÁLOK!
Háát,én valahogy nem várom a holnapot,mert félek,hogy felkelek és megjön.Most tudom,hogy nem ér,mégis megmértem a hőmet:és ugyanannyi:)dE EZ SEMMIT NEM ÉR TUDOM,CSAK A REGGELI...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!