Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pecsételő vérzés beágyazódás...

A pecsételő vérzés beágyazódási időben, hány százalékban jelent tényleg beágyazódást?

Figyelt kérdés

Mennyi rá az esély,hogy ez egy jó jel arra,hogy beágyazódásról lehessen beszélni?Persze más tünetek is vannak...

A beágyazódás után hány napra lehet tesztelni?

2009. nov. 15. 11:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mi három ciklusban próbálkoztunk a babával.

Mindháromban volt a beágyazódás idejében vérzés, de csak a harmadikban lett baba.

Úgyhogy én már nem hiszek abban, hogy a beágyazódás idejében a vérzés tényleg beágyazódást is jelent. A baba csak akkor biztos, ha kimarad a vérzés és pozitív a teszt.

2009. nov. 15. 13:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyon régen feltettem egy kérdést, hasonlót. Akkor azt mondték az emberek 2%-nak van ilyenje. Nekem sokszor volt "beágyazódásos" vérzésem, de nem lett baba. Amikor sikerült, akkor semmi nem utalt rá, hogy épp beágyazódik a baba. Amúgy a közti vérzést, ami időben eshet egybe a beágyazódással a relatív ösztrogén hiány okozza.
2009. nov. 15. 13:22
 3/12 anonim ***** válasza:
A beágyazódás kb.a nem várt napjára fejeződik be, mert 12-14 nap között van, de ez csak akko igaz, ha félidőben volt az ovu. Tehát a nem várt napján érdemes tesztet végezni, reggeli első vizeletből.
2009. nov. 15. 13:31
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nekem ovu után a 6-ik napon volt ilyen.Úgy nézett ki mint egy picike barnás-véres pötty ami kb:1cm volt.Azóta semmi.

Holnap lesz a 29-ik c.napom,de a múlt hónapban 26 volt.A hőm 37.Hasam és mellem is érzem.

Akkor ne is reménykedjek ugye?Akkor nekem is meg fog jönni ezek szerint...:((((

2009. nov. 15. 13:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem 1x volt es baba lett.29.napon este hatarozott 2
2009. nov. 15. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

2.csikkal(ez lemaradt)

:)))

sok sikert

2009. nov. 15. 17:15
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó:GRATULÁLOK!

Háát,én valahogy nem várom a holnapot,mert félek,hogy felkelek és megjön.Most tudom,hogy nem ér,mégis megmértem a hőmet:és ugyanannyi:)dE EZ SEMMIT NEM ÉR TUDOM,CSAK A REGGELI...

2009. nov. 15. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Majd ird meg mi lett,nagyon kivancsi vagyok! :-)
2009. nov. 15. 17:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Amíg nem jött meg, addig van remény:-) Ha holnapra nem várod, akkor már egy tesztet megér a dolog. Ha esetleg még nega a teszt, de nem jön meg, akkor várj pár napot, majd csinálj egy másik tesztet. A HCG naponta megduplázódik a szervezetben.
2009. nov. 15. 18:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem csak a nem várt után 5 nappal mutatott pozitívat a teszt. És tünetem sem volt addig, csak fájt a hasam, azt hittem meg fog jönni, de szerencsére nem. Drukkolok, mjad írd meg, mi volt!
2009. nov. 16. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!