Láthatom a színezőanyag helyét? Vagy az már egyenlő a halvány pozitívval?
Ma van a 8. napja, hogy késik a menstruációm, mindeddig full negatív tesztjeim voltak. A nemvárt napjától kétnaponta teszteltem, ma reggel volt szintén a "második nap", de nem volt már tesztem, csak most sikerült vennem. Türelmetlenségemben ellőttem egyet, olcsó - gondoltam - ha negatív akkor sem lesz semmi. És most először mintha láttam volna rajta valamit. Már el is felejtettem, hogy milyen a pozitív teszt, gyorsan előkerestem az első terhességem alkalmával emlékbe eltett tesztet, és lám: jó helyen láttam azt a valamit. Annyira halvány, hogy szabad szemmel is alig látható, próbáltam lefényképezni a férjemnek, de szerintem ő még szabad szemmel sem látná. Főleg úgy, hogy a telefonom nem tud fókuszálni...
Gyorsan elgondolkoztam, hogy vajon csak az látszik, ahol lennie kellene a csíknak, vagy ha már látok ott valamit, akkor az jó jel egy halvány pozitív felé? A teszt márkáját hiába mondom, mert külföldön élek, de külsőre úgy néz ki, mint az LH-tesztek, amit posztoltok az oldalon. Vékony kis pálca, zöld a fogható része és van egy 3 cm fehér sáv, ahol a két csíknak helye lesz. Csak ez éppen HCG teszt. Eddig kb 10 ilyen tesztet használtam el életem során, a negatív az mindig negatív volt, ilyet még nem is láttam. Illetve egyszer lett pozitív, amikor valóban terhes voltam, viszont akkor későn teszteltem, akkor már két erőteljes csíkkal szembesültem.
Köszönöm a választ! Élőben szívesen megmutatnám egy szakértő szemnek, de mint írtam, képet sajnos nem sikerült csinálnom. Nem fókuszál a telefonom, és ha olyan távolságba teszem, ahol már tiszta a látvány, akkor még a kis teszt is alig látszik a kezemben :)
Színre olyan lilás, mint amilyenre a kontrollcsík is sikeredett, viszont irtó-irtó halvány árnyalatában. Jó közelről kell néznem szabad szemmel, hogy lássak is valamit.
Elkövettem azt, amit itt sok más türelmetlenül babát váró nő is, fényhez tettem, hogy lássam látszik-e valami. Úgy egyértelműen láttam a csíkot, de ugye még mindig nem tudom kizárni annak a lehetőségét, hogy csak a helyét látom :) Mindenesetre holnap reggel ismét tesztelek, és előtte megnézem, hogy a mikroszkóp szemeimmel, átvilágítva stb látható-e a hely :P Bár remélem teszt után már egyértelműbb lesz a helyzet.
Mondjuk ha a helyét látnám akkor az eddig is feltűnt volna, mert ugyanilyen hevesen reménykedtem a nemvárt napja utáni tesztekben is, akkor meg nem láttam semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!