Halvány pozitív tesztből negatív?
Figyelt kérdés
Tegnap este teszteltem,halvány pozitív lett, majd pár perc múlva eltűnt. Ezután fél óra múlva megismételtem az egyértelmű negatív.Ma reggel ismételten teszteltem,majd szintén negatív lett 5 percen belül. Utóbbit sikerült fotóznom.
filename=52420170331_120827.jpg
2017. márc. 31. 12:42
1/22 anonim válasza:
Egyertelmu, van 3! negativ teszted.
3/22 anonim válasza:
Nálam ez volt az a pont, amikor vettem egy digitális Clearbluet, az legalább kiírja, nem kell csíkot vadászni.
4/22 anonim válasza:
Ez egy pozitív teszt. Ott a 2. csík.
Azonos fajta tesztet végzel mindig? Ha igen, próbálj meg egy másik fajtát.
5/22 A kérdező kommentje:
Én is így fogok tenni! :/ Számomra ez érdekes,mert eddig vagy határozott pozitív volt a tesztem,vagy határozott negatív! Ilyen csík eltünedezős tesztem idáig nem volt!
2017. márc. 31. 12:50
6/22 anonim válasza:
Ez egy pozitív teszt amit lefotóztál :) 15 hkm
7/22 A kérdező kommentje:
Tegnap este egyforma volt a kettő,ma viszont X-epillel teszteltem. Két külnböző tesztről mászott le a 2.csík.
2017. márc. 31. 12:52
8/22 anonim válasza:
Szerintem is pozitív! Ott a csík és rózsaszín!. :)
Azért próbálj egy másik tesztet is, és írd meg mi lett!
9/22 A kérdező kommentje:
Feltétlen megírom! 😊 Látom a 2.csíkot,de a baj az,hogy már nincs ott. 😐
2017. márc. 31. 12:54
10/22 anonim válasza:
Az első halvány tesztem száradás után inkább negatív volt mint pozitív. :) Száradás után sokat halványul a csík.
Honap reggel már tuti erősebb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!