Halvány pozitív tesztből negatív?
Figyelt kérdés
Tegnap este teszteltem,halvány pozitív lett, majd pár perc múlva eltűnt. Ezután fél óra múlva megismételtem az egyértelmű negatív.Ma reggel ismételten teszteltem,majd szintén negatív lett 5 percen belül. Utóbbit sikerült fotóznom.
filename=52420170331_120827.jpg
2017. márc. 31. 12:42
11/22 anonim válasza:
Az X-epil az tünedezős. Én kb. a 8 héten teszteltem ezzel, brutál erős volt a csík, aztán pár perccel később már alig látszott valami.
12/22 anonim válasza:
Tesztelj hetvegen egy Gabriellel.
13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Fogok még tesztelni, ha akarnám se bírnám ki...😃
2017. márc. 31. 13:28
14/22 anonim válasza:
Hát nekem az x epill soha nem tűnt el ( a 3 éves fiamé is megvan) inkább olyan volt hogy időn túl lett pozitív, de végül is abból is bab lett.
15/22 A kérdező kommentje:
A fiamnál is volt időn túli pozi(akkor csináltam egy pár db-ot) és határozott pozitív volt mind! Most ez ilyen!
2017. márc. 31. 14:28
16/22 anonim válasza:
Ez egy pozitiv teszt,gondolom szàradàs után elhalványult de attol ott a 2 ik csik.Gratula
17/22 anonim válasza:
Ez simán pozi. de lehet kémia terhesség. tehát sikerült a baba de valamiért nem marad meg. Vagy atöbbi teszt volt szar de téves pozi nincs. Drukkolok!!! teszteltél ma?
18/22 A kérdező kommentje:
Nem,ma nem sikerült 😒
2017. ápr. 1. 08:35
20/22 A kérdező kommentje:
Igen,ma reggel és full negatív. Nem volt rajta még egy lehelet halvány 2. csík. 😕
2017. ápr. 2. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!