Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két teszt, egyik negatív...

Két teszt, egyik negatív másik nagyon halvány pozi? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még egy héttel a menzesz elott vagyok, de furcsan ereztem magam napok ota ugy dontottem veszek egy tesztet. A legerzekenyebbet adta a gyogyszertaros, a 10 eset. Azt megcsinaltam este es egy nagyon halvany csik lett rajta, de lathato. 2 nap mulva azaz ma vettem egy 25 os erzekenysegut a dm ben azt delutan megcsinaltam, negativ lett mrg egy halvany csik sem volt rajta. A párom akkor szokott belem elvezni ha menstrualok, amugy megszakitassal szeretkezunk, de mar nem bannank ha besikerulne. Bennem van, hogy kicsi az esely, hogy terhes legyek, de a masodik csik akkor is ott van...varok a menzesz napjaig utana csinalok meg egyet ha kesik..tapasztalatok? Kerlek segitsetek remenykedjek vagy ne? :(
2017. ápr. 2. 16:30
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja és tuti nem parolgasi csik, mert volt olyan tesztem amin az volt, itt rendes vonal van nem folt.
2017. ápr. 2. 16:31
 2/13 anonim ***** válasza:

Barmi lehet. Vagy csak az erzekenyebb (egyertelmuen) kimutatja a kevesebb hcg-t is, mig a 25-os majd csak mensikor.

Vagy kemiai terhesseg, az egy ideig pozi teszt, aztan vegul megsem terhesseg.

2017. ápr. 2. 16:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Reggel tesztelj, spkkal pontosabb eredményt mutat.
2017. ápr. 2. 17:04
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

A párom akkor szokott belem elvezni ha menstrualok,

Higiénia a köbön.

2017. ápr. 2. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:
tedd fel a képet kérdező
2017. ápr. 2. 17:26
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon remélem, hogy a menstruálok helyett ovulálok-at akartál írni.
2017. ápr. 2. 17:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha egy héttel vagy mensi előtt, akkor minek tesztelsz ??? Még eléggé korai, akkor is, ha furcsán érzed magad. Előbb inkább a mensi kimaradását kéne megvárni, semmint a furcsa érzésre alapozni: egyébként még így is simán lehet, hogy hiába termékenyültél meg,a beágyazódás nem sikerült... Főleg estiből, egy héttel a mensi előtt kicsi a a valószínűsége, hogy pozitív legyen, akkor is, ha ott látod a csíkot. Inkább tedd fel a képet, szerintem sokakat érdekel. ;)
2017. ápr. 2. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Pontozz le nyugodtan, eszetlen liba!
2017. ápr. 2. 23:37
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Bocsanat hogy nem a kerdesre valaszolok. De. Nekem nem akart ossze jonni a baba nem tudtuk miert. Aztan kiderult hogy nekem menszesz alatt van ovum. Szval mi akkor voltunk egyutt inkabb mert igy jott ossze a baba. Higienia ide vagy oda orvosi utasitasra akkor szexeltunk. Es össze is jott a babank. Nalunk ez nem higienia kerdese volt....
2017. ápr. 3. 07:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Higiénia??? Van víz meg intim mosakodó, lehet használni előtte-utána. Akinek nincs gusztusa, ne csinálja, de sokan élvezik.
2017. ápr. 3. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!