Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két teszt, egyik negatív...

Két teszt, egyik negatív másik nagyon halvány pozi? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még egy héttel a menzesz elott vagyok, de furcsan ereztem magam napok ota ugy dontottem veszek egy tesztet. A legerzekenyebbet adta a gyogyszertaros, a 10 eset. Azt megcsinaltam este es egy nagyon halvany csik lett rajta, de lathato. 2 nap mulva azaz ma vettem egy 25 os erzekenysegut a dm ben azt delutan megcsinaltam, negativ lett mrg egy halvany csik sem volt rajta. A párom akkor szokott belem elvezni ha menstrualok, amugy megszakitassal szeretkezunk, de mar nem bannank ha besikerulne. Bennem van, hogy kicsi az esely, hogy terhes legyek, de a masodik csik akkor is ott van...varok a menzesz napjaig utana csinalok meg egyet ha kesik..tapasztalatok? Kerlek segitsetek remenykedjek vagy ne? :(
2017. ápr. 2. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elvezik a verben szexelest?? Valoban gusztus dolga....
2017. ápr. 3. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:
10, nem a mosakodás a gond, hanem az, hogy pénisz nem steril, sőt, a méhszáj nyitott, a méhűrben meg egy bazi nagy nyitott seb van... rakd össze ebből.
2017. ápr. 3. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:
de a kérdező milyen aktív csak azt nem tudom akkor mi a szarnak kérdez...
2017. ápr. 3. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!