Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy baromságot csináltam... a menstruációm után négy nappal védekezés nélkül együtt voltam a barátommal, de nem élvezett belém, az eset csak egyszer fordult el, utána mindig óvszert használtunk. Gyógyszert nem szedhetek alapbetegségem miatt. Azt olvastam, hogy a tesztek a beágyazódás után már 8 nappal kimutatják az esetleges terhességet. Az action után először 14 nappal teszteltem "gólyahírrel" utána 16 napra "cyclostesttel", ma pedig "gábriellel". Minden esetben negatív lett. Nekem kb 20-21 napos a ciklusom. Pár nap múlva kell megjönnie, de biztosra akartam menni. Nagyon fiatalok vagyunk még, én nehéz fizikai munkát végzek, nem keresünk jól, valamint a kapcsolatunk is bizonytalan. Szerintetek megnyugodhatok?

#terhesség #bizonytalanság #Gabriel #gólyahír teszt #cyclostest
2017. ápr. 7. 14:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

26.vagyok. ha már késik és eltelt 14 nap az ominózus eset után, lehet tesztelni.

Párom 45 éves én pedig 31 éves és 32 hetes kismama...ugyhogy erre nem szabad alapozni. Pasiknál ez valahogy másképp működik mint nálunk nőknél.

Remélem sikerül a kapcsolatoddal is kezdeni valamit...

2017. ápr. 9. 16:01
 32/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértést... tudod már tök jól voltam de egy drága jóindulatú ember azt mondta nekem hogy mind 3 negatívom valószínű téves volt... mert nem reggeliből csináltam neki exének aki abortuszra ment utána csak 20. napon mutatta ki a terhességet, szóval nehogymár én megússzam.... A kapcsolatom... hát most nagyon kedves hozzám... ő meg van győződve hogy nem vagyok terhes azt mondta feleslegesen tesztelek.... de holnap reggel erőt veszek magamon és jöhet a clearblue.. sajnos a másikról a predictor early ről... azt mondták hogy sok esetben hamis pozitív... így azt nem merem megcsinálni. Holnap lesz 19. nap az együttlét után és 14. én kellene megjönnie... a majdnem ex barátom nagyon kedves hozzám, megértő.
2017. ápr. 9. 16:57
 33/38 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még nem késik, várok a teszteléssel
2017. ápr. 9. 19:52
 34/38 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam egy predictor early-t első vizeletből, és egyértelmű negatív lett.
2017. ápr. 10. 05:56
 35/38 A kérdező kommentje:
Megjött!!! :-D
2017. ápr. 10. 14:49
 36/38 anonim válasza:
Örülök, hogy jól alakultak a dolgok és minden rendben van :) Én fogamzásgátlót szedek, de még így is parázok néha, hogy meg jön-e :D
2017. ápr. 10. 20:42
 37/38 A kérdező kommentje:
Én nem szedhetek, de hidd el, hogy bevennem!
2017. ápr. 11. 06:49
 38/38 anonim ***** válasza:
26 és 31 vagyok. Hurrá. Örülök. Ezek után mi lesz Veletek kettőtökkel?
2017. ápr. 11. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!