Lehetek-e terhes?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy baromságot csináltam... a menstruációm után négy nappal védekezés nélkül együtt voltam a barátommal, de nem élvezett belém, az eset csak egyszer fordult el, utána mindig óvszert használtunk. Gyógyszert nem szedhetek alapbetegségem miatt. Azt olvastam, hogy a tesztek a beágyazódás után már 8 nappal kimutatják az esetleges terhességet. Az action után először 14 nappal teszteltem "gólyahírrel" utána 16 napra "cyclostesttel", ma pedig "gábriellel". Minden esetben negatív lett. Nekem kb 20-21 napos a ciklusom. Pár nap múlva kell megjönnie, de biztosra akartam menni. Nagyon fiatalok vagyunk még, én nehéz fizikai munkát végzek, nem keresünk jól, valamint a kapcsolatunk is bizonytalan. Szerintetek megnyugodhatok?2017. ápr. 7. 14:07
21/38 A kérdező kommentje:
Nos.... hogy miért nem húzattam? Mert akkor még nem tudtam hogy másnap a volt barátnője fel fogja hívni, és ő rá fog jönni, hogy őt szereti! Megbeszéltük, hogy kötelességből velem marad, amíg nem rendeződik a helyzet, utána mindenki megy a maga útjára. De itt most nem ez a téma, már annyiszor mondtam. Elvileg nem lehetek, mert nagyon sok tesztet csináltam, két nap múlva ismét fogok clearblue val. És ha nem vagyok terhes, akkor összepakol és elmegy,de ez csak rám tartozik.
2017. ápr. 8. 09:25
22/38 anonim válasza:
23/38 A kérdező kommentje:
Azt hiszem elmegyek vérvételre és nézetek egy HCG szintet, de még holnap reggeli első vizeletből egy clearblue-t csinálok. A vicc, hogy romokban heverő "kapcsolatomnak" is jót tett ez az egész.
2017. ápr. 8. 18:15
25/38 A kérdező kommentje:
mindenképpen.... de nagyon izgulok....
2017. ápr. 8. 19:11
27/38 A kérdező kommentje:
nem mertem....:(
2017. ápr. 9. 09:28
28/38 A kérdező kommentje:
Mert nagyon sokan mondták nekem nem tudom, hogy jó vagy rossz indulattal, hogy feleslegesen csinálom, mert nincs elég HCG és így magamat csapom be. Még várok vele 2 napot... bízom benne, hogy addig meg is jön.
2017. ápr. 9. 09:28
29/38 A kérdező kommentje:
Már csináltam ilyet máskor is és nem lett baj, mondjuk az a férfi 43 éves volt már, és ott már nem lehet gyerek, csak nagyon nehezen.
2017. ápr. 9. 09:59
30/38 A kérdező kommentje:
Vettem clearblue-t és predictor early-t holnap reggel megcsinálom.... csak nem tudom melyikkel kezdjem.
2017. ápr. 9. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!