Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy baromságot csináltam... a menstruációm után négy nappal védekezés nélkül együtt voltam a barátommal, de nem élvezett belém, az eset csak egyszer fordult el, utána mindig óvszert használtunk. Gyógyszert nem szedhetek alapbetegségem miatt. Azt olvastam, hogy a tesztek a beágyazódás után már 8 nappal kimutatják az esetleges terhességet. Az action után először 14 nappal teszteltem "gólyahírrel" utána 16 napra "cyclostesttel", ma pedig "gábriellel". Minden esetben negatív lett. Nekem kb 20-21 napos a ciklusom. Pár nap múlva kell megjönnie, de biztosra akartam menni. Nagyon fiatalok vagyunk még, én nehéz fizikai munkát végzek, nem keresünk jól, valamint a kapcsolatunk is bizonytalan. Szerintetek megnyugodhatok?

#terhesség #bizonytalanság #Gabriel #gólyahír teszt #cyclostest
2017. ápr. 7. 14:07
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Akkor is az a biztos, ha már késik...
2017. ápr. 7. 16:57
 12/38 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok úgy járni, mint sokan hogy észre sem vette, hogy terhes és a végén már nem volt választása.... nagyon szar helyzetben vagyok, párommal is megbeszéltük, hogy ez lesz a vízválasztó, hogy együtt maradunk e...
2017. ápr. 7. 17:01
 13/38 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Ha akkor csinálod a tesztet, amikor már késik, akkor tuti, hogy jó eredményt mutat. És még bőven benne leszel a 12 hétben. Arra meg inkább nem mondok semmit, hogy felelőtlenül viselkedtek MINDKETTEN, és aztán ezek múlik egy szakítás...
2017. ápr. 7. 17:09
 14/38 anonim ***** válasza:
Ha már késik akkor vagy kb az 5ik hétben, abortuszt csak akkor tudod elkezdeni ha már van szívhang ami ilyenkor még nincs ,szóval simán ráérsz akkor tesztelni ha már késik.
2017. ápr. 7. 17:31
 15/38 A kérdező kommentje:
Nos... mi nem vagyunk egymásnak az igazi, ezt mind a ketten tudjuk... de ebben nem mennék bele...nem hozzám való, nem dolgos, és nem becsületes csak bele szerettem, igen felelőtlen voltam tudom. De akkor miért írják azt a tesztek hogy már 8 nappal a beágyazódás után??? ez nem fér a fejembe... Nem emiatt szakítunk hanem azért mert nem illünk össze. Most még becsületből velem marad és ha esetleg a legrosszabb történik addig is, de utána elválnak útjaink, ez most a legkevésbé érdekel inkább az, hogy ezt megússzam.
2017. ápr. 7. 17:40
 16/38 anonim ***** válasza:
Szia. Nem egyértelmű, hogy akkor most a ciklusod hanyadik napján tartol. Kb a 25.-nél, ha egy 5 napos menstruációval számolok. Ha már eltelt 17 nap az együttléttől, akkor is kb. 13 napot számoljunk, ha később volt az ovu az együttlét után. Tehát 13 nap múlva még nem biztos, hogy van elég hcg, de 2-3 nap múlva már kellene. Ha negatív, szetintem megúsztad.
2017. ápr. 7. 19:56
 17/38 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt hozzá tenném, hogy tényleg nem értem, hanyadik napon jársz. Azt írod 20-21 napos a ciklusod és még most kell megjönnie. Menstruációd után 4 nappal voltatok együtt. 5 napos mensivel számolva már 9. Teszteltél 16 nap múlva, az már 25. És írod, hogy ma ia teszteltél, azt 17. napnak veszem, vagyis már 26. nap minimum. Nem 31 napot akartál írni?
2017. ápr. 7. 20:02
 18/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Te nagyon rendes, és emberséges vagy, végre valaki nem elítél és hülyéz ebben a pokoli helyzetben! Vannak még jó emberek!
2017. ápr. 7. 22:41
 19/38 A kérdező kommentje:

Ovulációs kalkulátor

Utolsó menstruáció első napja:

Év: Hónap: Nap:

Menstruációs ciklus:

Kalkuláció

Kicsit fogékony, esély lányra:2017.03.18.

Közepesen fogékony, esély fiúra:2017.03.19.

Nagyon fogékony, esély fiúra:2017.03.20.

Ovuláció:2017.03.21.

Első terhességi teszt:2017.03.31.

Következő menstruációs ciklus:2017.04.04.

ezt dobta ki a gép....

2017. ápr. 7. 22:53
 20/38 anonim ***** válasza:

Szia. Figyelj. Valaki már megírta de látom nem vetted figyelembe. Ha beágyazódás után rögtön meg is tudod h terhes vagy, azonnal egy orvos sem fogja elvenni tőled...csak és kizárólag akkor amikor már életre van jel, vagyis van szívhang. Ha elmész ma ügyeletre vagy nőgyógyászhoz, max vissza fog hívni 1-2 hét múlva, és ha lesznek akkor életjelek, majd elkezdheted az utánajárást az abortusznak.

Nem kioktatásképp kérdem...de ha ilyen rossz a helyzetetek, akkor főképp...miért nem húzattál gumit a farkára?

2017. ápr. 8. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!