48 évesen babát szeretnék! Tapasztalatok? Könnyű, nehéz? Segítséggel?
Ennyi idősen valószínűleg lombikkal se sikerülne,
Valaki ezt irta az eggyik válaszban.Akkor azt most megcáfolnàm.Az eggyik kolléganőm most 58 èves és a 2 ik lombik sikerrel járt,az más kérdés hogy nagyfoku felelötlenségnek tartom ugyanis csontritkulástol kezdve mindenféle betegsége van.Ha ha egéséges vagy akkor mindent bele az orvostudomány ma màr sokmindenre képes.
En ertem hogy felfordult a vilag, a 13 evesek szexelnek, a 16 eves 30-nak akar kinezni, a 33 eves alberletben tengodik es szombatonkent a Gozsduban razza a feneket a huszonevesek kozott a partiban, de most 45-50-esek babaprojekteznek?
Mindenki a politikaban, egeszsegugyben, oktatasban keresi a XXI. szazad nagy ferdesegeit...holott nem, itt van bennunk, nokben...bocsanat a kiakadasert de elkepeszto!
milyen? valószínűleg nehéz, már a teherbeesés is. és 50 évesen egy újszülöttel szintén nehéz.
meghalhat a húsz éves is persze, de 70 éves lennél mikor érettségizik... a többit meg valszeg meg sem éled.
párod mennyi idős?
Megbántani nem akarlak, de ilyenkor már nem magadra és a te vágyaidra kellene gondolni, hanem annak a gyereknek a jövőjére, hogy ha egyáltalán sikerül, fel tudod -e neveli.
Nyilván 25 éves anyukát is elcsaphat egy busz és meghalhat, de miért kell kockáztatni? Gondolj bele, majdnem 50 éves vagy. Aki a korodat említi, és ezzel érvel, nem rosszat akar, nem bunkó akar lenni, csak a leendő gyerek érdekeit nézi, hogy ha meg is születik, ne legyen valószínűleg félárva mire gimibe megy, vagy még hamarabb.
A te döntésed nyilván. Ebbe senki más nem szólhat bele, én sem teszem, de tetszik, nem tetszik, akkor is leírom, hogy én a "gyereket akarok" témát ebben a korban már önző dolognak tartom. Korábban kellett volna erre gondolnod, ha pedig az az ok, hogy nem jött össze a gyerek eddig, akkor el kellene fogadni, vagy hamarabb eszedbe juthatott volna pl az örökbefogadás. Ha megfelelő partnered nem volt hozzá, akkor pedig el kéne fogadni.
Próbáld meg a gyerek érdekeit nézni a magadé helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!