Inofolic velemenyek, tapasztalatok? Kinek mennyi ido utan jott ossze a baba? Ki hany tasakkal szedte/nap?
elotte mennyi ideig probalkoztatok?
En clostit szedek lassan kezdem a 3.kurat es tegnap a vedono javasolta az inofolicot.
Hat nemtudom,hogy varjak meg vele es a kovi ciklusba kezdjem el hatha sikeres lett a 2.kura vagy igyis elkezdhetem mar most!?
Napi 2 tasak inofolic és az első hónapban sikerült.Mondjuk én azt hallottam hogy kell 2-3 hónap mire az inofolic rendbetesz.
5+4 hkm
És terhesség alatt is érdemes inni tovább a 12.hétig. Én iszom. 😊
5+4 hkm
Napi 2-t ittam a 2. sikertelen lombikunk után. A 3. sikerült is, de méhnyak elégtelenség miatt sajnos csak a 20. hétig tartott a terhességem...
Most újra elkezdtem inni, szintén napi 2-t. Szedek mellé még terhesvitamint, D,- és E vitamint, valamint halolajat.
Nekem ezek egyszer már meghozták a sikert.
Csupa pozitiv dolgok:)
Akkor nem vesztek azzal semmit ha elkezdem inni:)
Es azt nemtudjatok mehpempo melle ajanlott?
Igeen eleg draga,de viszont ha osszejon tole a baba akk erdemes megvenni :)egy probat azer meger:)
Mi 2eve probalkozunk,most Clostit szedek es melle elkezdem inni ezt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!