Egy ideje dolgozunk a tesó dolgon használok ovu tesztet vezetem a ciklusaim, szerintetek mikor érdemes együtt lenni ha kislányt szeretnénk?
Figyelt kérdés
Egyébként szombaton voltunk együtt vasárnap délben volt az első pozitív ovu tesztem és a naptár szerint 4.èn van ovuláciom szerintetek lehet reménykedni hogy ebből az egy együtt létből sikerült ? Ugy hallottam ovu elott pár nappal kell együtt lenni ha kislányt szeretnénk :)2017. ápr. 4. 14:37
11/25 anonim válasza:
nekem marcius 19 en jott meg ! ! nekem is mensi elott egy hettel szokott fajni a mellem ....
12/25 anonim válasza:
nekem is nem értem most mért fáj már egyből ovu utáni napon :/ neked hány napja volt ovud?
13/25 anonim válasza:
talan a napokban volt , a tegnapelott vagy tegnap vagy ma :D nem tudom ezt
14/25 A kérdező kommentje:
Valaki tapasztalta már azt hogy ovu után 4. 5. Naptól görcsölt és puffadt a hasa folyamatosan? Első babánàl nem emlékszem hogy a menszesz elmaradása előtt lett volna tünet a mindjárt megjon érzésen kívül de tudom hogy akkor is teljesen pánikban voltam hogy ne jöjjön meg :D nyilván túl aggódom csak hát nagyon jó lenne ha baba lenne
2017. ápr. 9. 10:45
15/25 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel és ma reggel is pozitiv lett a tesztem :))
2017. ápr. 15. 09:22
16/25 anonim válasza:
gratula :) milyen tüneteid vannak,voltak? :) Szép kis Húsvéti ajándék :)
17/25 A kérdező kommentje:
Hat volt ilyen mindjárt megjon érzés de gondoltam azért csinalok tesztet, pozitiv lett de nem hittem el ezért ma is csináltam es az is pozitiv lett 😍😍
2017. ápr. 15. 12:19
18/25 anonim válasza:
13 as vagyok , en teszteltem de nega lett , a mellem az meg faj , de valami pecseteles is volt az este
! ejsze megjon :)
20/25 A kérdező kommentje:
Sajnos elkezdtem verezni nem tudom mi az oka vagy a teszt csapott be amit nem értek hiszem különböző napon csináltam mas mas fajta teszt volt es reggel csináltam szóval nem tudom de most nagyon összetörtem mar kezdem reménykedni :(((
2017. ápr. 16. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!