Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor teherbe estetek, s...

Amikor teherbe estetek, s éreztétek a beágyazódást, mennyi ideig éreztétek azt a szúró érzést s pontosan mit éreztetek?

Figyelt kérdés
Teljesen középen éreztétek vagy kicsit elhajlott a szúràs balra/jobbra is?
2017. ápr. 4. 04:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez után a szurkálódás után hány nappal érdemes tesztelni? :$ olvastam már ilyen 3 napokat is .. de szerintem érdemes várni mesniig nem?
2017. ápr. 4. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia !

6- os válaszoló vagyok , en írtam hogy eléggé fura az eddigi ciklusom !

Ma delutan teszteltem pozitívat ! Halvany de egyértelmű pozit !

Nagyon boldog vagyok ... De iszonyatosan meg is rémültem, nagyon régóta évek óta mar védekezés nélkül voltunk a párommal es nem jott ossze ... Kiderült a PCO , 8 hónapja kezelve van es ma pozi lett a teszt ... Hihetetlen es ijesztő ... Egyben 😅😍

Párom nem tudja meg , holnap fogom elmondani neki reggel mert ma kimenot tart a haverokkal ... Nem akarom ot sokkolni 😂😂😂

Egyébként április 8-9-re nem vártam es ma lett pozi , tehat egy hétre ra !

2017. ápr. 15. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:

12-6-os vagyok

Nálad van valami fejlemény ?

Latom nálad is PCO nehezíti a dolgokat :(

Nekem 8 hónapja derült ki ... Metformint kaptam , napi 2x1 db

67 kilorol 57re fogytam 3-4 hónap alatt ! Mostmar a fogyás megállt !

2017. ápr. 15. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!