Ha jövőhét szerdára nem várom, akkor a méhem környékén szúró vagy nyomó érzés jelenthet beágyazódást?
én a beágyazódás napjára már nem emlékszem, de mostanában érzek néha szúrást a méhemben. fájdalomnak nem nevezném, csak egy kis szúró érzés. úgyhogy elképzelhető, de ugyanakkor más is okozhatja
4+5 hetes
Szia! Én emlékszem,nekem erősen szúrt már több mint egy héttel a nemvárt előtt,és görcsöltem is.annyira,h teljesen biztos voltam benne,h megfog jönni és hála istennek semmi,pedig minden percben a wc-t jártam,h most tuti megjött.aztán egynap késés után poz teszt majd másnapis és teljes boldogság!
12 hetes km.
köszönjük! ja!: és ne keseredj el ha mensi előtt még nincs tüneted, mert nekem még most sincs. megkérdeztem itt a kismamákat és azt írják, hogy könnyen lehet, hogy a betöltött 6-7. hétig nem is lesz.
azért írom, mert én totál kétségbeestem, hogy biztos megint nem sikerült, eztán mégis + lett a tesztem.
még várj egy kicsit, legalább a 12. dpo-ig.
drukkolok, hogy baba legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!