Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokaktól hallottam,hogy a...

Sokaktól hallottam,hogy a beágyazódást esetleg lehet érezni szúró fájdalommal a hüvely és a szeméremajak környékén. Ez mi lehetett? Esetleg beágyazódás?

Figyelt kérdés
Egyik napon én is ilyesmit éreztem, és ahogy számolom épp a beágyazódás napján. Ezt követő napon viszont megjött a nemvárt, de másképp mint szokott. Nem volt barnázás, az első nap rózsaszín folyás, aztán csak véres pecsételés, és aztán 5 napig vérzés, nem túl erős, de máskor 5 napig tart, most meg keddtől úgy hogy még vasárnap is volt pecsételés. Szóval vasárnapig tartott, pedig vasárnap volt az a nap amire nem vártam. Mostmár biztos, hogy ez mesi volt, mert ma teszteltem és negativ. Szóval mire véljem ezt, hogy hamarabb jött meg és más tünetekkel? Ráadásul az a szurkáló érzés, ami beágyazódásra vall (de azt csak délelőtt éreztem egy kevésszer)?!
2009. márc. 30. 08:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még gyorsan hozzáteszem, amit most láttam, hogy még ma is véres a folyásom, azaz olyan pirosasrózsaszín ami már tényleg szokatlan. A ciklusaim átlag 29 naposak egyébként.
2009. márc. 30. 08:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló dolog történt velem is,mióta próbálkozunk előbb jön meg ,mint kellene és a vérzés is más,sőt a menzesz görcsök is enyhültek.Nem tudtam én se ezeket mire vélni,de az az igazság,hogy meg van bolygatva a szervezetünk,próbálkozik.Ezért érezzük a szurkákat,meg a feszülást is szerintem.

Bár remélem babóka lesz mind a kettőnknél.Már arra is gondoltam,hogy nálam akkor lesz babóka,ha nem lesz semmilyen "jelem".Hallotam már ilyesmiről.

Sok sikert neked a jövőben!

2009. márc. 30. 09:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, nekem sem volt most semmi mesigörcs, pedig legtöbbször van, de most egyáltalán nem éreztem,hogy meg fog jönni. De kedden kezdődött és még ma is van nyoma. De mitől lehet ez? Ez esetleg azt jelentheti, hogy nem sikerült a beágyazódás csak majdnem??
2009. márc. 30. 09:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként aranyos vagy! Köszönöm! Neked is sok sikert kívánok a jövőben. Bárcsak mielőbb összejönne mindannyiunknak akik szeretnénk. Nekük ez az első hónapunk volt.
2009. márc. 30. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!