Torex92 kérdése:
Teherbe eshet a baratnom ha beleje elveztem mikor nincs havi baja?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 14:08
3/12 anonim válasza:
Igen. Fiút vagy lányt szeretnétek?
4/12 anonim válasza:
Miért kérdés?
Mostanában nem igy szaporodunk már, hanem virtuálisan?miről maradtam le?
5/12 A kérdező kommentje:
Nem tervezzuk h lesz babank,csak szeretnek erdeklodi h mekkora Az esely hogy terhes lessz
2017. ápr. 2. 14:22
6/12 anonim válasza:
Úgy látom, belèje csaptatok a családosdi kellős közepèbe 😃
7/12 anonim válasza:
Ha szexeltek, tegyétek felelősségteljesen.
Igen, elég esélyes. Gratulálok!
8/12 anonim válasza:
Ha nem tervezitek, akkor minek tosztok ész és védekezés nélkül? Igen, pont így készül a gyerek, úgyhogy lehet bővülni fog a családotok.
9/12 anonim válasza:
Nagy esellyel. De nem vizsgaltam se az ö se a te nemzöszerveid, hogy tudhassuk. Kicsit olvass utana a szaporodas felteteleinek mert mar a kerdesed is azt sugarozza hogy fingod nincs az egeszrol. Huzz gumit, nem neked kell majd szülni vagy abortuszra menni mert egy önzö szrdarab nem birta ki hogy kicsit kevesbe legyen jo neki.
10/12 anonim válasza:
Főként akkor lehet teherbe esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!