Előfordult már valakivel, hogy a menstruáció előtti egy hétben nem védekeztek és ennek következtében teherbe esett? És mik voltak a tapasztalatai?
Mert mi éppen ekkor döntöttünk úgy,hogy mostmár nem akarunk védekezni, készenállunk egy bébikére.Tudom, a ciklus közepén a legesélyesebb, de sorra hallom,hogy egyesek teherbe esnek akár mesi előtti napokban is.
Ez valóban esélyes? De olyankor egyébként ugye, mivel a mesi előtt pár nappal történik az aktus, gondolom a mesi ekkor még megjön és feltételezem,hogy a következő havi marad el, ha teherbeesett a nő, ugye? Mikor lehet tudni,hogy van terhesség vagy sem? Változik valamit az elsp mesi? (Nekem az 5 napos helyett 3 nap volt a mesi).
Mik a tapasztalatok?
elírtam egy szót:
elsp mesi = első mesi
Szia
Ez a teherbe eses egy csoda...hogy mit mond a szakirodalom, es mit tesz a noi szervezet az ket kulonbozo fogalom. En kb egy nappal a mensim elott estem teherbe, es ugyan ugy megjott. Szoval ez szervezet fuggo. Vard kia kovetkezo mensidet es ha nem jon meg vagy ha nagyon gyenge tesztelj...lehet hogy babas lettel :)
Sok siker egy 22 hetes kismami
Szia!!természetesen előfordulhat,mert ha nemvoltál dokinál,aki megállapította volna a peteéréseid idejét,akkor miért ne lehetne rá esély,hiszen nemtudhatod,mikor van,mindenkinél máskor,nemvagyunk egyformák.Ha sikerült a megtermékenyítés,akkor nemfog megjönni,ha rendszeresen jött meg,akkor párnap késés után vegyetek tesztet--hozzáteszem mi is igy jártunk azért is írtam!!
Most 13hetesek vagyunk
Üdv.: M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!