Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordult már valakivel,...

Előfordult már valakivel, hogy a menstruáció előtti egy hétben nem védekeztek és ennek következtében teherbe esett? Ugye igen?

Figyelt kérdés

És mik voltak a tapasztalatai?

Mert mi éppen ekkor döntöttünk úgy,hogy mostmár nem akarunk védekezni, készenállunk egy bébikére.Tudom, a ciklus közepén a legesélyesebb, de sorra hallom,hogy egyesek teherbe esnek akár mesi előtti napokban is.

Ez valóban esélyes? De olyankor egyébként ugye, mivel a mesi előtt pár nappal történik az aktus, gondolom a mesi ekkor még megjön és feltételezem,hogy a következő havi marad el, ha teherbeesett a nő, ugye? Mikor lehet tudni,hogy van terhesség vagy sem? Változik valamit az első mesi? (Nekem a megszokott 5 naposom helyett most csak 3 nap volt a mesi és az is csak nagyon gyenge).

Mik a tapasztalatok?

Sajnos nem sűrűn van alkalmunk mostanság próbálkozni, mert a párom jelenleg külföldön dolgozik és jelenleg is mérföldekre vagyunk egymástól.:(

2008. okt. 18. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem se félidőbe volt ovulációm, kb mensi előtt 5 nappal pontosan nem tudom. Bajba is voltak velem az UH-n mivel nem tudták kiszámolni, hogy hány hetes terhes vagyok. Bizony most UH alapján 20 hetes vagyok és jól érzem a kicsit is. Lehetsz terhes, de nem tudni mikor van ovulációd. Ha bizonytalan vagy, vegyél ovulációs tesztet az segíthet. Sok sikert!!!
2008. okt. 18. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Teljesen megértem a helyzeted, az én férjem is külföldön dolgozik, 3 havonta jön haz, most épp én utaztam hozzá, pont mensikor. Mi is azért kétszer voltunk együtt, de félek, hogy nem lesz belőle baba, mert akkor szinte esélytelen. És majd legözelebb karácsonykor jön haza! Nálad mizujs?
2008. okt. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!