Hátrahajló méhhel hogyan könnyű teherbe esni?
amit írtál, az a babona nagyanyáink idejéből (tény, hogy ez még ma is sokak fejében él). Engem ezzel speciel 2 nőgyógyász is megmosolygott.
Nekem is hátrahajló méhem van, az első gyermekem elsőre, a második 10. hónapban fogant, 35 évesen. Szóval szerintem semmivel sem nehezebb, mint nem hátrahajló méhhel. Ja, és sosem hátulról sikerült nekünk, ahogy visszaszámoltam:)
Nekem is hátrahajló, a 16. hétig pl nem is láttak semmit a hasi uh-kon (hüvelyivel is kínlódós volt), csak utána kezdett kiemelkedni.
Ugyan ki emlékszik már, de valószínűleg hagyományos pózban az első baba első hónapban, 2. a 2. próbálkozós hónapban megfogant. (és volt egy korai vetélés is a 2. előtt sajnos, akkor is azonnal teherbe estem)
Hátrahajló méhhel nehezebb, de segítheti az ha hátulról közösültök, és utána a hasonfekvés.
Nekem is nagyon nehezen emelkedett ki a méhem, sokat kellett hason feküdni, mire a 16. hét körül előrejött.:)
nekem is hátrahajló méhem van.sok pozícióban próbálkoztunk 14 hónapig.a 15. próbálkozós hónapban gondoltam kipróbálom a gyertyaállást együttlét után.abban a ciklusban 2x csináltam meg.egyik célba ért mert a kisfiam azóta már 8,5 hós.szóval én ezt csak ajánlani tudom.
/S/
ja kb 30 percet voltam úgy.alátámasztottam a derekam és úgy könnyebb volt a lábaimat meg felraktam a fejtámaszra.
/S/
Remélem, ez megnyugtat!
Egy kétgyermekes anyuka, hátrahajló méhvel, akinek mindkétszer sikerült könnyen teherbe esni, mindenféle trükk nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!