Valaki esett hátrahajló méhvel teherbe?
Igen.
2002 március
2008 október
2009 március
ERősen hátrahajló méhhel 3 terhességem volt,ebből megszületett 1 kisfiú és most vagyok 16 hetes terhes, kislányt várok. Szóval lehet teherbe esni. Ja, és minden "segítség" nélkül.
Sok sikert!!
A 3. hónapban terhes lettem, pedig nekem is hátrahajló méhem van, sőt, anyámnak és a nagynénémnek is. Mindenkinek pikk-pakk összejött a gyerek. Én is gyógyszer mellett fogantam meg édesanyámnak... :)
Nem tudom miket használsz, de érdemes terhesvitamint szedni, gyógyteákat inni, és NEM GÖRCSÖLNI! (persze ezt könnyű mondani, tudom, de tényleg sokat számít!)
Nekünk nyaralás alatt jött össze a baba, ráadásul az ovus tesztelést is elbénáztam - mégis sikerült, pedig abban a hónapban lemondtam róla... úgyhogy tuti van ebben valami.
Anyukám 1977-ben velem, aztán 1988-ban öcsémmel. Nem kezelték, semmi, de rám két évet kellett várni. Azt nem tudom, hogy öcsémmel mikor kezdtek el próbálkozni.
Annyit olvastam erről, hogy érdemes kutyapózban csinálni, aztán ebben a pózban (vagy hason) maradni egy órát, ez elősegíti a fogantatást. Nem tudom, mi belőle az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!