Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki esett hátrahajló...

Valaki esett hátrahajló méhvel teherbe?

Figyelt kérdés
Mert nekem az van, de a doki szerint ez nem akadály, 6 hónapja nem jön össze a baba, de minden rendben velünk! Így már nem tudom mi a gond akkor...
2009. júl. 9. 13:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

2002 március

2008 október

2009 március

2009. júl. 9. 13:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden 2. nönek az van! Tényleg nem okozhat gondot, nekem is az van és màr terhes is voltam, csak elhalt :( Baràtnömnek is az van màr 3 gyereket szült! Nem küldött beneteket kivizsgàlàsra?
2009. júl. 9. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:
szia! nekem a 12 hetes UH-n mondták, hogy hátrahajló a méhem. akkor olvastam utána, hogy ez állítólag gond lehet a teherbeesésnél. bár szerintem, én könnyen teherbeestem, ahhoz képest, hogy nem tervezett baba. de pont múltkor volt egy hasonló kérdés, és rengetegen válaszoltak, akiknek hátrahajló a méhe és terhesek. szerintem sem akadály ez. kitartás, ne görcsölj rá, én drukkolok neked!
2009. júl. 9. 13:21
 4/13 A kérdező kommentje:
De küldött engem most hormonvizsgálatra. Páromnak semmi gondja, őt már májusba kivizsgáltatuk. De szervileg semmi bajt nem látott az orvos! Jövőhéten megyek a hormoneredményekkel hozzá vissza.
2009. júl. 9. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Hátrahajló méhvel gyógyszer mellett estem teherbe. Terhesség alatt se volt semmi gond, szülésnél se, nagy egészséges baba lett :)
2009. júl. 9. 13:25
 6/13 anonim ***** válasza:

ERősen hátrahajló méhhel 3 terhességem volt,ebből megszületett 1 kisfiú és most vagyok 16 hetes terhes, kislányt várok. Szóval lehet teherbe esni. Ja, és minden "segítség" nélkül.

Sok sikert!!

2009. júl. 9. 13:28
 7/13 anonim ***** válasza:

A 3. hónapban terhes lettem, pedig nekem is hátrahajló méhem van, sőt, anyámnak és a nagynénémnek is. Mindenkinek pikk-pakk összejött a gyerek. Én is gyógyszer mellett fogantam meg édesanyámnak... :)

Nem tudom miket használsz, de érdemes terhesvitamint szedni, gyógyteákat inni, és NEM GÖRCSÖLNI! (persze ezt könnyű mondani, tudom, de tényleg sokat számít!)

Nekünk nyaralás alatt jött össze a baba, ráadásul az ovus tesztelést is elbénáztam - mégis sikerült, pedig abban a hónapban lemondtam róla... úgyhogy tuti van ebben valami.

2009. júl. 9. 13:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Anyukám 1977-ben velem, aztán 1988-ban öcsémmel. Nem kezelték, semmi, de rám két évet kellett várni. Azt nem tudom, hogy öcsémmel mikor kezdtek el próbálkozni.

Annyit olvastam erről, hogy érdemes kutyapózban csinálni, aztán ebben a pózban (vagy hason) maradni egy órát, ez elősegíti a fogantatást. Nem tudom, mi belőle az igazság.

2009. júl. 9. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
ilyenkor állítólag segít, ha hasra fekszel az együttlét után...
2009. júl. 9. 13:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát igen.. nehéz nem erre gondolni!Terhesvitamint szedek, de semmi mást! Mondjuk most azért is, mert megvárom, hogy az orvosom mit mond, mi a gond, vagy mi nem, de ha egészséges vagyok, akkor megpróbálom a teákat! Igaz nyaralni is fogunk menni nemsokára!:)
2009. júl. 9. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!