Teljesen tanácstalan vagyok! Lehet hogy babás vagyok?
Figyelt kérdés
Az utolsó mensim szept. 30-án volt meg négy napig,de az sem volt igazi menses. Most szombaton volt egy kis barna folyáson és szurkált a hasam is! Lehet hogy mensi után sikerült teherbe esnem vagy ez most mi volt????2008. okt. 13. 08:09
1/7 anonim válasza:
Szia! Hát sztem tesztelj, de lehetséges hogy ez még korai! mikor kéne megjönni? és hány napossak a ciklusaid?
2/7 A kérdező kommentje:
25-én kéne megjönni a ciklusam 30 naposak
2008. okt. 13. 08:15
3/7 anonim válasza:
Szia ! nekem szept 21-én volt meg és nekem sem volt rendes. Valamint tegnap én is barnáztam, viszont a menszimnek 23-a körül kell megjönnie. lehet, h babásak vagyunbk?
4/7 A kérdező kommentje:
nagyon remélem hogy mind a kettőnknek sikerült mert mi már nagyon várjuk a kis trónörököst
2008. okt. 13. 08:17
5/7 anonim válasza:
Csajok! Lehet baba!!!! Képzeljétek, nekem az utolsó mensim okt. 4-től 8-ig volt meg, de nem igazán mensi, inkább barnázás ... egy hete nagyon feszül a mellem és fájdogál a méhemnél a hasam és ma reggel teszteltem: pozitív!!!!! Pedig elvileg mensiztem is ... Drukkolok Nektek! Szóval "mensi" mellett is lehet valaki babás ... én is így lettem az anyu szerint :-) Írjátok majd meg, hogy mi lett!!!
6/7 anonim válasza:
Én is várom a babót, nekem szept. 24-én volt rendes, aztán eddig még semmi, azt sem tudom mikor van a beágyazódás, ha egyáltalán sikerült,de ha sikerült is most kéne a héten lennie valamelyik nap, ha minden igaz, de a menzimnek okt. 23-n nem kéne lennie!
7/7 anonim válasza:
Lányok! Akkor még bármi lehet. :) Hú, ez kcisit megnyugtatott. Én nem fogok még tesztelni. Sőt, talán majd csak 2 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!