Elmehet a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi járt e már valaki hasonló cipőben. Pozitív lett a tesztem de melett ebben a hónapban folyamatosan vizeletkor véres volt minimálisan a wc papir legelöször kaptam vérzéscsillapítót de pár napra rá kezdődött elörö. Tegnap ismét voltam dokinál aki egyenlőre megvastagodott nyálkahártyát látott majd két hét múlva vissza kell mennem.De a vérzésre semmit nem kaptam csak pihenést mondott. Azt irta a leletre fenyegető vetélés. Várom válaszotokat

2017. márc. 29. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Progeszteront nem irt fel? Hivd fel es kerdezz ra! Verzeskor szoktak, mert legtobbszor segit, ha progi hiany miatt van.
2017. márc. 29. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
El sajnos. De lehet ez valami menzesz szerűség és minden rendben van. Progit adhatott volna, bár az is csak akkor segít, ha sárgatest elégtelenség áll a háttérben, de nem ez a leggyakoribb ok. Meg legalább 2 HCG vérvételre küldhetett volna, hogy duplázódik-e a szintje.
2017. márc. 29. 13:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Sajnos sehová nem küldött és gyógyszert sem kaptam. Most megpróbálok ebben a két hétben pihenni aztán meglátjuk mit fog mondani. De hosszú lesz ez a két hét
2017. márc. 29. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék a helyedben egy másik orvoshoz.Ez így nem oké.
2017. márc. 29. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En is megprobalnek mindent! Az elso a progeszteron. A korai verzesek/barnazasok sokszor elmulnak tole. Nem tudnek ulni es varni mikor lehet, hogy tehetek is valamit!
2017. márc. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!