Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha esetleg már babás vagyok...

Ha esetleg már babás vagyok akkor elmehet a baba?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem , mert van egy kisfiam meg egy lányom akit még babakocsiban kell vinni, és az oviba meg emelgetni kell a lépcsőn, meg itthon szóval ha esetleg terhes lennék akkor elmehet a baby vagy még olyan pici hogy még mivel nincs a méhben nem lehet elveszíteni!!

Mert febr 10 re nem várom!!

Ki hogyan csinálta igy mint én 2 gyerekkel plusz terhesen??

Köszönöm szépen

2014. jan. 31. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, elmehet ilyen kicsi korban is. Én 5 hetesen elkezdtem vérezni megerőltetés miatt, mert megemeltem a 17kg-s 3 éves lányomat, és ölben vittem pár métert. Hematóma is lett a vérzés miatt, a doki szigorú fekvésre ítélt. 7 hétig csak wc-zéshez állhattam fel.

Ha már ovisok, akkor sétáljanak, a babakocsit meg max üresen emelgesd, vagy hagyd lent a bejáratnál. Kíméld magad amennyire csak lehet, mert a baba mehet rá.

2014. jan. 31. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
8 hónapos volt a középső, mikor terhes lettem, és 13 hónapos, amikor a nagy oviba kezdett járni. Volt, hogy felcipeltem az oviban a lépcsőn, de inkább igyekeztem minél hamarabb megtanítani felsétálni. Azt mondják, hogy ha nem vagy veszélyeztetett, és a mindennapi életben is emelgeted a gyereket, akkor az ritkán okoz bajt, de persze nem kizárt.
2014. jan. 31. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Egészséges terhességnél ugyanazokat a dolgokat csinálhatod, amiket előtte. Ennél nehezebbeket is emeltem terhesen, és semmi baj nem lett.

Viszont te ismered a határaidat és a tested jelzéseit.

2014. jan. 31. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a 20 kilos banánosdobozokat pakolgattam munkában- meg a többi zöldség gyümölcsöt is egy szupermarketban, a picivel minden rendben van... Sajnos nem mondhattam, hogy nem csinálom, mert probaidöben voltam, volt egy pozitiv tesztem,de orvosi papirral nem tudtam igazolni. :-/
2014. jan. 31. 15:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm ,hát ezeket akartam hallani!!

Mivel apuka sokat dolgozik ,nehezen tudom ezeket nem csinálni ,mellett ,takarítás ,főzés ,mosás ,ovibajárás, meg a többi !

Mert gondolom sok nő csinálja ezt mint én !!!

Köszönöm szépen a válaszokat minden kedves válaszolónak

2014. jan. 31. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!