Ha esetleg már babás vagyok akkor elmehet a baba?
Azért kérdezem , mert van egy kisfiam meg egy lányom akit még babakocsiban kell vinni, és az oviba meg emelgetni kell a lépcsőn, meg itthon szóval ha esetleg terhes lennék akkor elmehet a baby vagy még olyan pici hogy még mivel nincs a méhben nem lehet elveszíteni!!
Mert febr 10 re nem várom!!
Ki hogyan csinálta igy mint én 2 gyerekkel plusz terhesen??
Köszönöm szépen
Igen, elmehet ilyen kicsi korban is. Én 5 hetesen elkezdtem vérezni megerőltetés miatt, mert megemeltem a 17kg-s 3 éves lányomat, és ölben vittem pár métert. Hematóma is lett a vérzés miatt, a doki szigorú fekvésre ítélt. 7 hétig csak wc-zéshez állhattam fel.
Ha már ovisok, akkor sétáljanak, a babakocsit meg max üresen emelgesd, vagy hagyd lent a bejáratnál. Kíméld magad amennyire csak lehet, mert a baba mehet rá.
Egészséges terhességnél ugyanazokat a dolgokat csinálhatod, amiket előtte. Ennél nehezebbeket is emeltem terhesen, és semmi baj nem lett.
Viszont te ismered a határaidat és a tested jelzéseit.
Nagyon köszönöm ,hát ezeket akartam hallani!!
Mivel apuka sokat dolgozik ,nehezen tudom ezeket nem csinálni ,mellett ,takarítás ,főzés ,mosás ,ovibajárás, meg a többi !
Mert gondolom sok nő csinálja ezt mint én !!!
Köszönöm szépen a válaszokat minden kedves válaszolónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!