Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ettől elmehet a baba?

Ettől elmehet a baba?

Figyelt kérdés
Kb 4 hetes terhes lehetek (remélem). Egy kicsit nehezet emeltem, ettől elmehet?
2010. dec. 22. 07:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

szia.

Az első 12 hétben fokozottan vigyáznod kell magadra, gondolom ezt te is tudod.Elmehet a baba a terheléstől és még sok mástól.

De nekem az a véleményem hogyha egy magzat rendesen beágyazodott és jó helyen tapadt egy kis emeléstől nem lehet gond.Mostantól vigyázz magadra a nehezebb dolgokat m eg hagyd a párodra..te pihenj sokat :) gratulálok

2010. dec. 22. 07:44
 2/14 A kérdező kommentje:
köszi! nem testtel emeltem, hanem csak pár centire a földtől egy elég nehéz porszívót..remélem nem lesz baj :(
2010. dec. 22. 07:47
 3/14 anonim ***** válasza:
első vagyok, ne aggódj semmi kond nem lesz :) én személy szerint ugyan úgy életem a minden napjaim mindt terhesség előtt,max a nagyon nehéz dolgokat hagytam páromra és makk egészséges a fiam :) de mindt mondtam próbálj meg fokozottan odafigyelni mindenre:P
2010. dec. 22. 07:55
 4/14 A kérdező kommentje:
kicsit megnyugodtam,köszönöm! :) ráhagyok mindent a páromra, szerencsére nem is nagyon engedi hogy emelgessek :)
2010. dec. 22. 07:59
 5/14 anonim ***** válasza:
örülök h segíthettem :) boldog babavárást
2010. dec. 22. 08:06
 6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm! boldog karácsonyt :)
2010. dec. 22. 08:09
 7/14 anonim ***** válasza:

Én nem tudtam, hogy terhes vagyok (kb. én is 3-4 hetes lehettem), és egy művelődési házban az emeletről a pincébe lehordtam kb. 5 dobozt, egyenként kb. 10-15kg-osak voltak.

Semmi bajom nem lett. A doki azt mondta, hogy ha "rendesen meg van csinálva", vagyis egészséges és minden rendben van, nem megy el olyan könnyen! Nyugi!

2010. dec. 22. 08:21
 8/14 anonim ***** válasza:

Én még nem tudom, hogy van-e baba, még nem teszteltem, de mindenesetre ugyanúgy csinálok mindent mint előtte, ami esetemben azért sok mozgással, fizikai megerőltetéssel jár. Azért kicsit lassabban csinálok mindent, nem köpöm ki a tüdőmet...:) Szerintem aki fizikailag nagyon aktívan él, az abba őrül bele, ha egyik napról a másikra úgy bánnak vele mint egy hímestojással. Persze tudom, vannak esetek, amikor muszály pihenni. Párom még nem sejti hogy esetleg baba van, de amikor elmondom, biztos, hogy egy "oktatással" kezdem. Nem akarom, hogy úgy kezeljen majd, mint egy nyugdíjast...:) Hajlamos rá....

Szerintem semmi bajod nem lesz, nyugi!

2010. dec. 22. 08:21
 9/14 anonim ***** válasza:

én elvileg ma vagyok 4+0 van egy 1 éves gyerkőcöm, ő 12 kiló

szóval nyugíííí :D

2010. dec. 22. 08:22
 10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :)))
2010. dec. 22. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!