Aki március végére, április elejére nem várja közületek, az mit érez, hogy sejti, sikeres hónap lesz?
Én márc 31.-április 1-re nem várom, elméletileg az 5. DPO-n vagyok. Kezdenek megjelenni a ciklus végére várható pattanások, félő, hogy ez a hónap sem sikerült. Nagyrészt kétnaponta voltunk együtt, az ovu körül legalábbis biztosan, amúgy van amikor naponta. Az ovu körül direkt ritkítottuk az együttléteket, hogy legyen biztosabb a dolog :)
Aki hasonló periódusra nem várja, az mit érez? Van sejtés, hogy összejött/nem jött össze?
13. vagyok, tegnap megjött, de tök fura, alig van valami, nem is fájt, és az előjelek is teljesen szokatlanok voltak. Kb 8. Dpo-n barnáztam, amire még sose volt példa, aztán a 13. nap is, közte meg fájt a hasam. Teljesen megörültem, mert gondoltam, ez a beágyazódás jele, de a 13. nap nem múlt el, hanem megjött kb rendesen...
Teljesen padlón vagyok, igaz, még csak a 3. hónapunk, de most keseredtem el először igazán... 29-én lesz az esküvőnk, és 3 hónappal ezelőtt meg voltam róla győződve hogy akkor jelentjük majd be a családnak... De így nincs mit... Ráadásul így ebben az évben már nem lesz gyerekünk... Ha április sikerül is, csak januárban születik majd...
Kicsit szomorú vagyok most 😞
Valaki terhes lett? Jart mar igy?
Marcius 2. An rendesen megjott a menstruaciom ezt kovetoen 16 an volt ovum a naptaram szerint! (Ugye mivel babat szeretnenk a parommal így aznap szexeltunk is) 18.an pecsetelo verzesre lettem figyelmes azt hittem sikerult a baba! (Mivel elozo terhessegemnel is volt pecsetelo verzesem) elszomorodtam mert marcius 30. An viszont megjott de nem ugy ahogy eddig hanem sokkal vilagosabb es csak 2-3 napig tartot es utana barnaztam egy picit! Nem tudom ezt most hova tenni valaki segitene? 2)8napos ciklusaim voltak de miota rajta vagyunk a baban, teljesen valtozo a ciklusom,hol 23 napra jon meg hol 25 stb..)jart mar valaki igy?
Kérdező, egy barátnőm pont így járt, mint te. Késett neki egy hete, mikor dokihoz bejelentkezett, rá egy hétre kapott időpontot, addig teszt nem is lett neki pozitív. A doki nem látott semmit, hazaküldte, hogy a méhnyálkahártyája meg van vastagodva, hamarosan megjön, várjon türelmesen és próbálkozzanak.
Csak nem jött meg neki, néha csinált 1-1 tesztet, és végig negatív volt, majd több, mint 3 hét késés, 7 negatív teszt meg egy doki látogatás után végre pozitívat tesztelt. Hívta a dokit, hogy akkor menne vizsgálatra, mert pozitív lett a teszt, de az asszisztens meg lehordta, hogy ilyen hülyeséget hogy beszélhet, hát azt másfél hete látni kellett volna. Aztán mikor ment, és már szívhang is volt, mindenki csodálkozott. Kiderült, hogy a ciklus végén fogant, késői peteérése volt, kb egy héttel a menstruáció előtt, így a teszt még nem mutatta, mert korai volt és az uh-on se látszott, olyan picike volt, de a mensi már elmaradt. Ő tudta, hogy terhes, érezte, hogy ott a baba, pedig se hányingere, se semmije nem volt, csak néha égett kicsit a gyomra. Azóta sincs rosszul, csak sokat alszik.
Most 13 hetes, egészséges kis kommandós bébi:) Szóval amíg nem jön meg, van remény!
H (13-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!