Aki március végére, április elejére nem várja közületek, az mit érez, hogy sejti, sikeres hónap lesz?
Én márc 31.-április 1-re nem várom, elméletileg az 5. DPO-n vagyok. Kezdenek megjelenni a ciklus végére várható pattanások, félő, hogy ez a hónap sem sikerült. Nagyrészt kétnaponta voltunk együtt, az ovu körül legalábbis biztosan, amúgy van amikor naponta. Az ovu körül direkt ritkítottuk az együttléteket, hogy legyen biztosabb a dolog :)
Aki hasonló periódusra nem várja, az mit érez? Van sejtés, hogy összejött/nem jött össze?
Sziasztok! Nekünk ez a harmadik hónapunk. Peteérésem 22-én volt, előző két nap erős pozitív volt az ovu tesztem, aznap meg csak egy csíkos. Mi ezen a három napon együtt voltunk, meg előtte két nappal, szóval egész biztos nem késtük le a megfelelő időpontot. A többi a természet dolga. Érdekes, hogy a teszt szerint (meg a tojásfehérjés nyák szerint is) a peteérésem napja a 19. ciklusnap. Ha az előző hónapokban is így volt, valószínű nem jól időzítettünk, mert az mobilos kalkulátorom a 15-16. nap köré teszi a pé-t... Elvileg 29-30 nap körüli ciklusaim vannak, néha 1-1 nap csúszik, de ez az első, hogy tesztet használtam. Ha így számolok, nekem szerdához egy hétre, tehát 5-én nem kellene megjönnie.
Bár ha van bébi, még be se ágyazódott, de valamiért nagyon bizakodó vagyok, nem akarom elkiabálni, meg csalódást okozni magamnak, de nem tudok sikertelenként gondolni erre a hónapra. Remélem bejön a megérzésem.
Tesztet nem akarok csinálni, csak majd ha már késik pár napot. Van még pár ovu tesztem, lehet megpróbálkozok a jósteszteléssel majd a nemvárt körül.
Kicsit hosszúra sikerült :)
H
10. vagyok. Nekem megjött, hamarabb mint kellett volna. Szerintem még nem állt be a ciklusom azután h abbahagytam a gyógyszert. Ez még csak a 3. hónap.
Nálad kedves kérdező?
Hát, sajnálom azért, írtad, hogy nem jött volna rosszkor...
Nálam még mindig semmi, a pattanások elmúltak. Más tünet egyáltalán nincs. Holnap vagy holnapután reggel tervezek tesztelni. Úgy bízom a sikerben!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!