Nikky21 kérdése:
Érdekelne, hogy van -e itt olyan akivel ilyesmi történt?
Figyelt kérdés
A párommal az utóbbi időben többször voltunk együtt védekezés nélkül.2 hete elkezdtem érezni egy érdekes szúrást a petefészkemnél, sűrűn járok wc-re, hányigerem van, de viszont a menstruációm megjött időben, de csak két napra, a fájdalmaim pedig maradtak. Érdekelne, hogy előfordult -e már valakivel ilyesmi, mennyi az esélye, hogy babánk is lehet? Orvoshoz természetesen bejelentkeztem, kedden megyek, csak kíváncsi vagyok!2017. márc. 22. 17:18
1/6 anonim válasza:
Velem nem történt, de jótanács: csinálj egy tesztet,mert úgy is az lesz az orvos első kérdése, hogy mit mutatott a teszt.
2/6 anonim válasza:
Nem értem h aki így rávan parázva a " mimor esek már teherbe" dologra, miért nem csinál tesztet?!
Orvoshoz bejelentkezel, de tesztet nem csinálsz. Ahogy írták előttem is, a doki ezt kérdezi majd elsőnek " csinált tesztet?"
3/6 anonim válasza:
Csinálj tesztet, mert ezt kérdezni fogja az orvos. Nem írtál időpontokat, így nem tudom pontosan, hány hetes terhes lehetsz, ha az vagy. Az orvos rendre 6-7 hetes terheseket vizsgál, mert az egyértelmű.
Fájdalom és rövid menstruáció kipukkant cisztától, esetleg ettől kisebb tömlőtől (több megnevezés is van rá, a lényeg, h a cisztától kisebb) is lehetséges.
Természetesen terhesség is lehet.
4/6 anonim válasza:
Én nem csináltam tesztet, és a dokit nem izgatta. Annyi volt a válasza, "na akkor vetkőzzön, megnézzük mi a helyzet."
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csináltam tesztet az első negatív, a második nagyon gyenge pozi :)
2017. márc. 26. 15:38
6/6 anonim válasza:
Gratulálok! Nekem is először halvány lett, 2 nap múlva már erős pozi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!