Mi mindenre jó a hőmérőzés? Tudom, van már sok ilyesmi kérdés, de mégis érdekelne olyanok tapasztalata, akik orvossal konzultáltak ezügyben?
Figyelt kérdés
Pl. jelzi, hogy meg fog jönni, hiszen leesik a hő, jelzi ha van peteérés, hiszen akkor szintén változik... Azt is jelzi, hogy megrepedt a tüsző, vagy arra nincs garancia?2009. jún. 11. 19:17
1/4 anonim válasza:
Szia! Bár én nem beszéltem orvossal róla, de nagyon sok mindent tanultam itt a neten. Lelkesen el is kezdtem ez év februrájában a hőmérős módszert, egész hónapban tiszta ideg voltam hogy na hogy változik a hőm reggelre, aztán minden hétvégén fel kellett korán kelni (azonos időben kell mérni a hőt) és azért meg mindig fáradt voltam. A végén azt mutatta hogy nincs peteérésem... Következő hónapban abba is hagytam, vettem inkább ovu teszetet, és ebben a hónapban összehoztuk a babát.
lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem jött be a hőmérőzés, de nagyon sok tapasztalat és idő kell hozzá.
Nemtudom hogy segítettem-e neked a válaszadásban, de nekem ez a tapasztalatom vele. Sok sikert!!!
12. hetes kismama
2/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kismanóhoz odabent. :) Nekem ez most nem egy első, hanem a sokadik próbálkozás. Volt inszem, nem sikerült, és most megyünk nyaralni és a hőmérőzés a legkézenfekvőbb. Regiztem a ciklus.hu-ra, hátha segít valamit...
2009. jún. 11. 20:18
3/4 anonim válasza:
első vagyok. ovu tesztet próbáltad?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, mert PCO-s vagyok és nekem lehet álpozitív lenne.
2009. jún. 12. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!