Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » INTIM KERDES? Valakinek...

INTIM KERDES? Valakinek ilyenbe tapasztalata?

Figyelt kérdés

Amiota megszultem a kisfiamat, iszonyat erzekeny lett a puncim...ha egy kicsit feszesebb a bugyi, vagy erosebb a labkoz varrasa, vagy a nadrag, pizsi ugy er hozza, azonnal kipirosodik, bedagad, faj...vagy eleg sokszor a bor is behasad. Mivel tudnam erositeni, esetleg kezelni a bort?

Most ujra babat varok, es a helyzet csak rosszabbodik...Van valakinek jo otlete ra?

2010. szept. 20. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Canesten kenőcs
2010. szept. 20. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj a nődokiddal!
2010. szept. 20. 09:42
 3/8 anonim válasza:
nekem ez ugy hangzik mindha valami bakteriális fertőzésed lenne mertz az szokta igy megtámadni a hámsejteket.Mindenképpen mutasd meg magad a dokidnak főleg ha babát vársz mert valoszinü hogy egy sima kenöcsel vagy kuppal véget vethetsz az egésznek.
2010. szept. 20. 11:44
 4/8 A kérdező kommentje:

ez azota van amiota megszuletett a fiam, es ennek mar masfel eve...de nem mondtak ra semmit

altalaban a varras kornyeken hasad be a bor

2010. szept. 20. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Aloe vera gél ? Alkagin kúp ? De a legbiztosabb ha megkérded a dokidat.
2010. szept. 20. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen fordulj orvoshoz. En ismertem olyat, akinek nem jol gyogyult a seb es az okozott ilyen tuneteket. Ez masfel evvel szules utan nem normalis dolog. Lehet, hogy raerosit bakterialis fertozes is (mert elsore ugy hangzik). Ezt mindenkepp meg kellene nezetni mielott ujra gyereket vallalsz es ha a dokid nem tudott semmit mondani, erdemes masikhoz menni.
2010. szept. 23. 05:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Van, amikor benne marad a szövetekben belül a varrócérna darabja, és ez teszi érzékennyé a régi seb környékét. A felszívódó varrat is hosszú hónapok alatt szívódik fel, ha az volt, a legtöbbször kidobja a seb, de nem mindig.
2010. szept. 23. 14:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Hetfon megyek dokihoz amugy is terhes gondozasra, es megbeszelem vele, koszi a valaszokat
2010. szept. 23. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!