Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok megnyugtatnátok?...

Lányok megnyugtatnátok? Reménykedhetek?

Figyelt kérdés

Vasárnapra nem várom,tegnap csináltam egy tesztet halványan de pozitív lett viszont egy két napja tapasztalok nagyon kis mennyiségű barnás folyást(tényleg elenyésző)de emiatt mégis nagyon ideges vagyok és nem merek még felhőtlenül örülni.Tüneteim még nagyon nincsenek kivéve a cicifájást az is csak tegnap kezdődött el néha meg picit görcsöl a hasam.Volt már valakinek hasonló és baba volt a dologban??

Előre is köszönöm válaszokat

2010. máj. 11. 16:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Segítséget és tanácsot kérnék tőletek!

Nekem kb másfél hete nagyon fájnak a melleim és feszítenek és szédülök is(még ha fekszem akkor is).A mensimnek múlt hét elején kellet volna megjönnie.Csináltam egy tesztet ami negatív lett.Aznap elmentem dokihoz,aki azt mondta,hogy még nem tud nekem mondani semmit mert az UHn még nem látt semmit.Várjak még.

3 nap késés után megjött a mensim.

Első nap gyengébb mint szokot,a második viszont olyan volt mint mindig.Utána való nap meg már nem is véreztem.Néhány nap múlva meg épphogy egy picit véreztem.(1-1 csepp).

Ilyenkor mi van?Mi a véleményetek.

Ma már a derekam is fájt.

A melleimben a fájdalom enyhült de még érzékeny.

Teszteljek ujjat!De mikor?Terhes lehetek egyáltalán?

Válaszotokat előre is köszönöm!

2010. máj. 11. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!