Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok megnyugtatnátok?...

Lányok megnyugtatnátok? Reménykedhetek?

Figyelt kérdés

Vasárnapra nem várom,tegnap csináltam egy tesztet halványan de pozitív lett viszont egy két napja tapasztalok nagyon kis mennyiségű barnás folyást(tényleg elenyésző)de emiatt mégis nagyon ideges vagyok és nem merek még felhőtlenül örülni.Tüneteim még nagyon nincsenek kivéve a cicifájást az is csak tegnap kezdődött el néha meg picit görcsöl a hasam.Volt már valakinek hasonló és baba volt a dologban??

Előre is köszönöm válaszokat

2010. máj. 11. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez a terhesség még nem 100%,hogy megmarad,de természetesen pozitívan gondolkodj. ha nem jön meg vasárnap,akkor érdemes újra tesztelned,remélem,akkor már erős + lesz. vigyázz magatokra addig is,és ne idegeskedj. gondolj szép dolgokra,és szurkolj a babádnak,hogy kapaszkodjon erősen,mert nagyon várod:-)
2010. máj. 11. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legfontosabb most, hogy ne idegeskedj!!!Nyugi és jövő héten tesztelj ismét!Drukkolok!
2010. máj. 11. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem a kis barna után több lett, majd megjött.
2010. máj. 11. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha pozit teszteltél, akkor bizony babás vagy. A barnázás normális lehet, nálam legalábbis az volt. Pihengess, ne idegeskedj, a barnázás normális, nem a vetélés jele :)
2010. máj. 11. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A barnázás nem normális!!!!!!!!!!!!!!!!!Tessék nőgyogyászhoz menni egy ismételt teszttel és ad neked progreszton gyogyszert hogy támogassa a terhesség megmaradását,persze ha akarod a babát!!!
2010. máj. 11. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak teljesen igaza van!Irány doki!Nekem 3 baba ment el "egy kis barnázás miatt"Mostani terhességemnél kaptam utogesztánt és 31 hetes vagyok!Menj dokihoz!
2010. máj. 11. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:
bocsi utrogestant
2010. máj. 11. 17:43
 8/11 A kérdező kommentje:

Akkor is menjek ha még mensiig van hátra 5 napom?

Tanácstalan vagyok mert már van egy kislányom de nála nem volt semmi ilyesmi.Már kétségbe vagyok esve:((

2010. máj. 11. 18:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem hogy menjek-e mert elvileg még az orvos sem lát gondolom semmit:((
2010. máj. 11. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Menj!Csinálj reggel ujra tesztet,ha az is pozi,menj és felíratod az utrogestant,szeded ha nem is lát semmit bajt nem okoz,mert ez olyan hormon amit a sárgatest termel!!!Ezzel segíti a szervezeted hogy megtartsa a terhességet.

Nekem is így maradt meg a baba..MENJ DOKIHOZ!!!

2010. máj. 11. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!