Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek most mennyi...

Szerintetek most mennyi esélye lehet annak, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem tudhatjátok de szeretném tapasztaltabb emberek véleményét kérni és amúgy is nagyon izgatott vagyok :)

A menstruációm már a kezdetektől nem volt rendszeres, de az utóbbi néhány hónapban magától rendeződött. Januárban, februárban és márciusban is pont 1-jén jött meg és 5-8 napig tartott. A ciklusom így most 28 napos. Nem szedtem soha fogamzásgátlót, nem dohányzom, nem iszok alkoholt. Néztem egy kalkulátort és úgy írta, hogy 10-től 16-ig voltam termékeny, de mi pont 17-én és 18-án voltunk együtt. Mindkétszer bennem ment el, ez volt az első próbálkozásunk. Elseje körül fogok tesztet csinálni de úgy izgulok. Igazából nem tudom mit gondoljak, úgy tudom ritka ha valakinek elsőre sikerül de nem így akarok hozzáállni, hiszen sokan meg egyéjszakásból lettek terhesek.

Szerintetek van esély a terhességre? 20-as éveim elején járok.

2017. márc. 19. 20:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azt irod, nem vagy ragorcsolve.

Mar a szex masnapjan megkerdezed az interneten hogy az aktusodbol sikeres volt-e? :) :) Ha ez nem ragorcsoles, akkor mi szamit annak?

2017. márc. 19. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!