Szerintetek most mennyi esélye lehet annak, hogy terhes lettem?
Tudom, hogy nem tudhatjátok de szeretném tapasztaltabb emberek véleményét kérni és amúgy is nagyon izgatott vagyok :)
A menstruációm már a kezdetektől nem volt rendszeres, de az utóbbi néhány hónapban magától rendeződött. Januárban, februárban és márciusban is pont 1-jén jött meg és 5-8 napig tartott. A ciklusom így most 28 napos. Nem szedtem soha fogamzásgátlót, nem dohányzom, nem iszok alkoholt. Néztem egy kalkulátort és úgy írta, hogy 10-től 16-ig voltam termékeny, de mi pont 17-én és 18-án voltunk együtt. Mindkétszer bennem ment el, ez volt az első próbálkozásunk. Elseje körül fogok tesztet csinálni de úgy izgulok. Igazából nem tudom mit gondoljak, úgy tudom ritka ha valakinek elsőre sikerül de nem így akarok hozzáállni, hiszen sokan meg egyéjszakásból lettek terhesek.
Szerintetek van esély a terhességre? 20-as éveim elején járok.
Ha egeszseges par jokor van egyutt, a terhessegre az esely 25% a statisztikak szerint.
Na, hogy ebbe Te beleestel-e....hat ezt nincs aki megmondja Neked. Itt nem szamit hogy mennyire tapasztalt valaki (magyarul van-e gyereke..) mert minden szervezet mas. Valakinek egy ev kell, valakinek elsore megvan.
Ezt minden nap leirom valakinek es olvasom hogy masok is :)
Vagy elsore sikerul, vagy 4 honap mulva, vagy 2 ev, stb.
Ha okos no vagy, most felejted a dolgot, eled az eleted es ha NEM JON MEG a verzes, AKKOR tesztelsz.
Ha butacska, elkezdesz 8. dpo-tol eszementen tesztelgetni, es naponta megkerdezed, hogy 1 vagy 2 csikot latunk, ha 1 (nyilvan 1 lesz ilyen koran), kiirod hogy attol van-e meg esely es pozi lesz-e kesobb, aztan kiirod, hogy kinek mikor lett pozi. Es ezzel elered, hogy annyira ragorcsolsz, hogy tuneteket fogsz erezni, az agyad rosszul kozvetit a testnek es ket hettel eltolod miatta a kovetkezo mensid.
Szoval legy okos ;) En drukkolok!
OFF, utolso, en nem tudom mi van ezen a hetvegen de hihetetlen hogy 7 evnyi gyakorizas utan ennyi ostoba kerdest meg nem fujt ossze a szel. En is nagyon vagytam babara, vetelesem is volt sajnos, de megsem vesztettem el a jozan eszem. Valaki 3(!) kerdest irt ki tegnap a temaban...hogy kinek hanyadik dpo-n lett pozi mert neki 10-iken meg nem es hogy van-e esely.
En igazan a legjobbakat kivanom mindenkinek de neha el sem hiszen a noi butasagot :(
Es kerdezo ezt nem rad ertem, csak hangot adtam a sajat nemembeli csalodas miatt, pedig a noket alapjaraton logikusabb gondolkodasunak tartom :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Viszont egyet nem értek. Mire fel ez a stílus? Lehet, hogy csak én vagyok most túl érzékeny de a leírtak alapján miért gondoltok páran hülyének? Az enyémtől rosszabb kérdéseket is olvastam már nem egyszer. Nem vagyok rágörcsölve és nem fogok hülyeségeket kérdezgetni állandóan. Csupán azért írtam ki mert első próbálkozás volt és nem tudtam senkivel sem megosztani az izgatottságomat. Régebben csináltam már tesztet amikor úgymond féltem, hogy terhes vagyok de mindig kivártam a minimum 14 napot, ezentúl se lesz másképp mert nem akarok feleslegesen pénzt kidobni ha tisztában vagyok azzal, hogy ha van is valami nem fogja még kimutatni. Várom, hogy leteljen ez a pár hét de attól még nem leszek idegroncs.
Stílus? Szerintem mindenki normálisan válaszolt, a stílus kifogásolása igazán nem ilyen kommentek után szokott előjönni.
Egyébként értem én,hogy izgatott vagy meg minden,de magamból indulok ki,nekem még eszembe nem jutott eddig,hogy szex után egy nappal nagy monológot írjak a gykra,hogy vajon sikerült-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!