nagyon kevés. de az ilyen megbízhatatlan módszert csak akkor használjátok, ha nem lenne gond egy baba. ne játszatok egy ártatlan gyerek életével!
2017. márc. 9. 21:30
4/13 anonim válasza:
Nem valószínű, mert az időpont sem jó hozzá és a megszakításos módszer is rontja a teherbeesés esélyét. De azért mondjuk gumival sokkal biztonságosabb lett volna.
2017. márc. 9. 21:44
5/13 anonim válasza:
#4-es. Nem megszakitásos volt, hanem telibe ment.
Kérdező: esély mindig van, de persze vannak napok amikor kevesebb. Mivel nem ismerem a ciklusodat, így az esélyeket sem tudom. Egy barátnőmnek pl olyan rövid a ciklusa, hogy menzesz után pár nappal ( a ciklusa 6-7 napján van peteérése), nekem pedig 15 nap. Ez mindenkinél már. Ha közel voltál peteéréshez nagyobb az esély, mintha nem
2017. márc. 9. 23:38
6/13 anonim válasza:
5 csak egy mondatot írt a kérdező, azért azt elolvashattad volna.
2017. márc. 10. 07:18
7/13 anonim válasza:
#5 valójában felesleges ezen viatatkozni. A megszakításos nem védekezés. Attól még hogy nem megy bele van esély a terhességre.
Kérdező! Ha csak nem mindegy hogy lesz e gyerek ilyet ne csináljatok. Egy pár éve történt amikor 17 évesen az évfolyamomba 2 csaj is terhes lett mert megszakítással "védekeztek" aztán egyik sem értette hogy miért hisz nem ment beléjük.
2017. márc. 10. 07:52
8/13 anonim válasza:
Nekem első kettő fél időben fogant.
Most lett a harmadikkal pozi a tesztem ,úgy,hogy csak mensi után voltunk együtt kétszer,mert utána lett időpont a lábmütétemre és védekeztünk gumival .
2017. márc. 10. 07:54
9/13 anonim válasza:
7-es, könyörgöm, csak ennyit írt le: "nem bennem élvezett el", tehát megszakítással védekeztek. Nem tudom miért kell itt minden ilyen kérdés alá leírni, hogy a megszakítás nem védekezés, ez hülyeség, a megszakítás védekezés, csak nem hatékony. A naptár módszer is védekezés csak az még a megszakításnál is kevésbé hatékony. A normál szex pearl indexe: 85, a megszakításé: 35. Van különbség! De a tabletta pearl indexe 1 alatt van, tehát sokkal nagyobb biztonságot ad.
2017. márc. 10. 09:12
10/13 anonim válasza:
#9 egy olyannak aki nem akar gyereket az a 35% is sok . Arra akartam rávilágítani hogy felesleges veszekednije az 5ös&6os válaszolóknak mert mimdegy hogy belement vagy sem,a terhesség lehetősége fönn áll főleg ha többször is vagy rendszeresen eljátszák ezt. És szerintem fontos hogy papolunk neki erről meg a sok tininek aki idejár mert sajnos sokan próbálgatják a szerencséjüket. És főleg a fiatalok teszik ezt akiknek a barátjuk vagy a barátnőik előadják hogy a megszakításos védekezés biztonságos. Persze ha érettek vagytok egy gyerekre és úgy vagytok vele hogy ha jön akkor jön ha nem akkor nem, na ekkor lehet megszakítással kísérletezgetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!