Mikor a legesélyesebba a teherbeesés? Tegnap éjszaka belém élvezett többször is, közben én is elélveztem. Ma egy hete volt az utolsó mensim
Hát ne haragudj de ez nem mentség. Az meg a minimum lett volna hogy legalább ha nár nem tudtok uralkodni magatokon megszakitást alkalmaztok. De hogy beléd megy ráadásul többször is...
Holnap már simán a 72 óra legvégén leszel, imádkozz hogy használjon.
Amúgy meg ilyen gondod nem lenne ha szednéd a fogamzásgátlót, sokkal egyszerűbb és biztonságosabb még az óvszernél is.
Amügy hány éves vagy?
Tovább bent tartottak suliban és azt a buszjáratot lekéstem amivel a korházhoz tudtam volna menni..sétálva borzasztó messze van, mire visszaérnék nem lenne milyen busszal hazajutnom...de nem merek senkihez sem fordulni :( és amúgy is 72 órában nagyon szűkösen lennék benne..bár tudom az is jobb lenne mint ez..
De nektek köszönöm az eddigi válaszokat! Írni fogok, hogy mi lett ebből az egészből..:/ április 3.-án kellene megjönnie.
Rosszullétre kellett volna hivatkoznod, vagy azt mondanod, időpontod van orvosi vizsgálatra, fogorvoshoz, akármihez.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nagyon kis éretlen vagy még, a nemi élet sem gondolnám, hogy még neked való. :( Én drukkolok, hogy ne legyen baba, ha mégis, akkor az abortusz örök lecke marad. Legyél picit önállóbb!
Bocs de ez hatalmas butaság, sejtettem mondjuk hogy nem fogsz elmenni. Most már csak az imadkozás segit, kezdj el gyorsan....
Ha a szüleidnek nem merted ezt elmondani akkor kivámcwi leszek a terhességgel hogy állsz eléjük. Kellene egy kis felelősség 17 evesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!