Spirálom van több mint 1 éves, szoptatok napi többször. Elképzelhető a teherbeesés?
Figyelt kérdés
17gós a kicsi.ma amikor wcn voltam olyan szagúnak éreztem a vizeletem,mint amikor pocakban voltak a kicsik. Két gyermekem van,ugyanazt a fura szagot éreztem ma is.1 hónapja voltam kontrollon a dokinál a spirál miatt. Most éppen nem vagyunk otthon,nehezebb a rendszeres tisztlkodás.mert sátorozni vagyunk. Hamarosan megyünk haza.egyébként azert is gondolunk a babára mert a kicsi nagy szopista,de miota nyaralunk, 4/5 napja nem annyira érdekli.mondjuk lehet csak a sok nappali élmény mert éjjel bepotolja...efész nap a fűben játszik.mászkál.( mg néha mászik de egyre többet gyalogol) Bocsi az összefüggéstelenseg miatt meg esetleges hibák miatt,de még csak ismerkedek a telommal.2014. aug. 12. 22:05
1/8 anonim válasza:
Ezt szerintem teszttel vagy orvossal lehet kideríteni, de hallottam már, hogy spirál mellett sokan estek teherbe.
2/8 A kérdező kommentje:
Majd otthon tesztelek. De lehet vagy csak a kemping s az itteni körülmények miatt inkább?
2014. aug. 12. 22:20
3/8 anonim válasza:
szoptatsz is, meg spriált is használsz....szerintem szinte kizárt, hogy terhes vagy..de ezt csak az orvos vagy egy teszt tudja megmondani, majd ird meg, hogy végül mi lett az eredmény!
4/8 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye, de bármilyen fogamzásgátló mellett előfordulhat.
5/8 anonim válasza:
ha elmozdult a spirál akkor lehet terhes
a szoptatás nem védekezési mód !
simán lehetsz terhes szoptatás alatt
szal tesztelj
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező!!! Ezt tapasztalatból irom! Nekem is fent volt a spirál és mégis teherbe estem és már kettő hónapos volt a terhességem ugyhogy ennyit a spirálról!!!
7/8 A kérdező kommentje:
Kiváncsi leszek az eredményre
Elmozdulni mitől tud.?esetleg milyen testi tünete lehet?
2014. aug. 13. 22:39
8/8 anonim válasza:
nálunk a védönök, dokik nagyon szorgalmazzák a spirált..ráadásul ingyen is van...de én annyi rosszat hallottam rola, 3 ismerösöm lett mellette terhes, egy elvetélt, a másodiknak sérülten született a pici, a harmadiknak egészséges kisfia lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!