Mikor a legesélyesebba a teherbeesés? Tegnap éjszaka belém élvezett többször is, közben én is elélveztem. Ma egy hete volt az utolsó mensim
Figyelt kérdés
Az,hogy én is elélveztem a szex közbe, közrejátszhat abban, hogy nagyobb esélye legyen a teherbeesésnek?2017. márc. 18. 20:55
31/117 anonim válasza:
Nőgyógyászaton belül nincs mit keresgélni, egyébként én kb 30 óra után vettem be és már felesleges volt, 3 hét múlva pozitív lett a tesztem.. Mi csak 1x voltunk együtt védekezés nélkül a ciklus végén :/ Az, hogy te élvezed-e vagy sem olyan mindegy
32/117 A kérdező kommentje:
Ahj :(
2017. márc. 19. 13:43
33/117 Satans's wife válasza:
Egyáltalán nem védekeztetek semmivel?
34/117 anonim válasza:
Amikor olvastam a kérdésed azt hittem azért kérdezed mert szeretnél babát...
35/117 anonim válasza:
Amúgy igen, segitheti hogy te is elmentél mert a ritmikus méhösszehúzódások felfelé terelik a spermát a méh felé szinte beszippantva azt. Mi terveztük a babát, igy biztosan tudom hogy akkor jött össze amikor pár masodperccel a férjem után mentem el.
Én a helyesben hanyatt-homlok rohannék eseményutániért. Mi az hogy nem tudod megoldani? Olyan nincs...
36/117 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon buták és felelőtlenek voltunk..az biztos hogy tanulunk belőle
2017. márc. 19. 16:14
37/117 anonim válasza:
Elmentél a gyógyszerért? Bevetted?
38/117 A kérdező kommentje:
Holnap tudok elmenni eseményutániért :/
2017. márc. 19. 16:15
39/117 anonim válasza:
Jobban tennéd ha iratnál fogamzásgátlót, a legbiztosabb ha te gondoskodsz a jövőben a védekezésről. A pasid hidd el nem izgult igy mint te most napokig, igy hajlamos könnyelmű lenni a jövőben is..Neked kell nagyon észnél lenni.
40/117 anonim válasza:
Értem azt azért tudd hogy hiába 72 órásnak hivják, minél később veszed be annál nagyobb az esélye hogy hasztalan. Legjobb 12 órán belül de minél hamarabb bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!