Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetesen jo ez a meret?

6 hetesen jo ez a meret?

Figyelt kérdés
6 hetes ultrahangon 6mm ures petezsak ...kinek volt igy es lett baba kesobb ?
2017. márc. 18. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Az orvos mit mond? Mivel nekem 6+ 5 hetesen már 7mm-es embrióm volt a petezsák méretére nem emlékszem.
2017. márc. 18. 18:21
 2/7 anonim válasza:

Nekem 5 hetesen 4mm üres petezsák volt .rá egy hétre már 6mm embrio volt én is meg ilyedte de ninden rendbe volt annyi hogy nem leszez 5 kilos babád szüléskor az tuti nekem legalabb is igy mondta az orvosom

Ui 8hetes+5 napos kismami :)

2017. márc. 18. 18:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolso ..mit ereztel ezekben a korai hetekben ? Volt valami terhessegre utalo jeled ? Nagyon felek jovo heten megyek ujabb uh ra ...orvos szerint eleg kicsi ez a meret ennyi idosen :(
2017. márc. 18. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 7. héten 27 mm-es volt a petezsák.
2017. márc. 18. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
6 hetesben szabályos petezsak, 6+5 ön szív hang
2017. márc. 21. 06:24
 6/7 anonim válasza:
Nem éreztem még en se semmit én is nagyon féltem najd ird már meg hogy mi volt kiváncsi vagyok ui "én vagyok az az az utolsó" Nikinek hívnak
2017. márc. 21. 20:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia koszonom hogy irtal ....voltam ujabb ultrahangon es mar ott volt a mi kis dragank 6 mm es...terhessegi tunetem nekem sincs meg semmi ...minden jot kivanok nektek ...elso babatok ?
2017. márc. 22. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!