Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+3 hetesen fogok menni első...

6+3 hetesen fogok menni első uh-ra, mekkora magzatot kell látnia a dokinak?

Figyelt kérdés
15-16.dpon fogant, de màr 10. Dpon pozi volt a teszt. első terhessegnek missed ab lett a vege mert leàllt a szîvverese;(màr nincsenek meg az akkori leleteim sajnos.

2016. dec. 27. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
[link] Magzatot meg nem fog latni, csak embriot. Az elso 12-14 heten kb. egyforma meretuek.
2016. dec. 27. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 6+4-nél volt 6mm pulzálással.
2016. dec. 27. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Mm-re kérdezed? Szerintem csak egy kis pulzáló pöttyöt fog látni. Nekem 8 hetesen egy pár mm-es kis görbe kukac volt a fiam. :)
2016. dec. 28. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem üres petezsákot láttak.17hkm
2016. dec. 28. 10:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Be kellett mennunk ugyeletre mert barnaztam, 11 mmes petezsak benne 4 mm szikholyag, mellette icipici embrio;) sajnos egy 5 mmes verömleny van a pezezsak mellett, adott ererositot es hogy 4 napig pihenjek;( suerintezek ennyi elég? Nagyon aggodom
2016. dec. 28. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Pihenj amennyit csak tudsz. Nővéremnek 5. Héten találtak haematomát 10 nap múlva már fel volt szívódva. Pihent és utrogestant használt.
2016. dec. 28. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!