Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb 10 nappal ovuláció előtt...

Kb 10 nappal ovuláció előtt lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Csak 1-én tudtunk együtt lenni de az lh teszt csak 10-én lett pozitív.

Vajon mennyi lehet rá így az esély?

Járt már valaki hasonlóképpen?

Spontán peteérés mennyire ritka?

Max hány napig élnek ott Bent a spermiumok?

2017. márc. 15. 16:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Ugye 1 hete lett pozitív az lh teszt. (nem beágyazódás lehetett mert azt már kimutatná a HCG teszt.)

1 hét múlva kellene elvileg megjönnie..

2017. márc. 17. 12:23
 22/25 A kérdező kommentje:

#18-as látom neked sem jött össze, fals pozitív teszted lett sajnos :/

Én is negatívat teszteltem... Mondjuk csoda lett volna ha össze jön..

2017. márc. 19. 12:17
 23/25 anonim ***** válasza:
:( 18 as voltam ...ekkora rossz érzést amit átéltem ....:(
2017. márc. 19. 12:27
 24/25 anonim ***** válasza:
sajnálom kérdező.....tudom mit érzel.....:(
2017. márc. 19. 12:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Át tudom érezni én is a helyzetet. Nekem a múlt hónapban a peteérésem után 1 nappal voltam együtt a férjemmel 1 hónap után mert külföldön dolgozik. Nagyon reménykedtem, bíztam a csodában hátha sikerül. Egyébként 2 éve várunk a babára. Beleéltem magam a dologba, 1 hetet késett, olyan tüneteim voltak mint eddig soha. Olyan csalódásként ért mikor megjött hogy én azt mondtam akkor hogy ilyet soha többet nem csinálok. Szeretnénk a mai napig, és nagyon fogjuk várni, de nem élem bele magam, nem görcsölök rá, mert ennél a csalódásnál nincs rosszabb. Most elkezdtem terhes vitamint szedni, akkor leszünk együtt amikor kedvünk lesz és nem időzítek semmit. Hátha így ha nem gondolok rá annyit hamarabb fog jönni. Én drukkolok mindenkinek hogy sikerüljön minél hamarabb a baba.
2017. márc. 21. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!