Kb 10 nappal ovuláció előtt lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Csak 1-én tudtunk együtt lenni de az lh teszt csak 10-én lett pozitív.
Vajon mennyi lehet rá így az esély?
Járt már valaki hasonlóképpen?
Spontán peteérés mennyire ritka?
Max hány napig élnek ott Bent a spermiumok?
2017. márc. 15. 16:28
11/25 anonim válasza:
kedves kérdező érdekelne mi lesz veled, mert hasonló cipőben járok én is.....
12/25 A kérdező kommentje:
Utolsó Leírnád a te történeted? :)
2017. márc. 15. 18:44
13/25 anonim válasza:
mi március 6 én voltunk együtt utoljára...sajnos azóta nem tudtunk 11 én volt full pozi az ovu tesztem ami másnap halványabb lett.....úgy hogy most csak a csodában bízok
14/25 anonim válasza:
ne keress tüneteket. rideg leszek de az igazat írom le. Ne reménykedj 10napig nem élnek a spermiumok de még 9 ig sem. biztos hogy nem vagy terhes
15/25 A kérdező kommentje:
Nem keresek tüneteket, egyszerűen csak vannak... :)
Nem be beszélem magamnak ☺
2017. márc. 15. 20:00
16/25 anonim válasza:
a remény hal meg utoljára.....én szorítok :)
17/25 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher.. kedves kérdező ez is az én kérdésem volt elvileg akkor a 11 full pozi ovu teszt a beágyazódást mutatta....tehát összegezve márc 4 én szombaton lévő együttlétből ma 12 dpo facelle 25 ös du pisi halvány pozi ....szerintem :) csodák vannak
18/25 anonim válasza:
[link] itt a kép külön a tesztről....veled mizujság ? :)
19/25 anonim válasza:
Vannak, de mivel a premens es a koraterhes tunetek ugyanazok, nem tudhatod neked melyik van.
20/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Tegnap csináltam tesztet negatív
Szóval gondolom nem vagyok terhes..
2017. márc. 17. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!